View Single Post
  #4644 (permalink)  
Vechi 25 iun 2011, 15:58:27
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Asta e tot? Asa liniste pe aici?
Eu m-am intors la Braila, iar ai mei m-au luat de la gara si m-au dus la restaurant. De parca nu mancasem destul prostii la Bucuresti. Dar am fost foarte cumpatata, am revenit la motto-ul cu "o gura si atat" ca a trecut ziua mea.
Dupa restaurant am venit acasa sa ma cantaresc(da,mancata, in chiloti, ca sa vad caat de mult am in plus dupa o saptamana cam nebuna) si aveam doar 400 g, deci cred ca luni dimineata s-ar putea sa am si cateva grame slabite(mama si sora-mea mi-au zis ca sigur am slabit saptamana asta, ca lor asa li se pare). Deci atata timp cat nu am luat nimic, eu sunt multumita.
Nu stiu cat am facut excese cu mancarea, cat am baut alcool - de ziua mea amaretto cu cola si aseara niste vin cu fetele la o terasa in centrul vechi. Oricum, a fost o saptamana minunata si sunt suuuper-fericita.
Mi-am pus niste pantaloni pe care mi i-am luat penultima oara cand am fost la Bucuresti, care acum, 3 kg mai tarziu, cad de pe mine o sa le pun candva zilele astea. Si o sa mai pun si o poza cu mine si tati meu, ca sunt in poza cu unul dintre sacourile proaspat achiziotionate.
Urmeaza saptamana viitoare si pozele pentru concurs, pentru ca vineri plec in Turcia si o sa trebuiasca sa imi fac meniuri si chestii inainte sa plec
Sunt foarte fericita momentan, cred ca nu m-am mai simtit de multa vreme ATAT de bine
Va puuup pe toate si va urez un weekend frumos. Eu sunt foarte incantata, la mine la Braila ploua si e racoare mmmm
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]