Re: Nu este niciodată prea târziu să te reinventezi 30+
Astăzi mi-a reamintit mama că poate am început eu pe 4 februarie, dar să nu uităm de cele 2 felii de pizza de pe 6 februarie, când am fost să susțin o prietenă la un concurs. Și eram și eu cu emoții pentru ea, așa că m-am porcit.
Deci serios, ar fi de pe 7 februarie.
În orice caz, să zicem că aceste 10 zile au fost de acomodare, de încălzire.
De mâine încep și cu număratul zilelor, mă ajută.
Meniul de azi:
MD: iaurt cu 2 linguri de fulgi de orz
G:. 1 kiwi
P: mazăre cu mușchi de porc la grătar
G: clafoutis de mere (original old Monti)
C: soufle de conopidă (old Monti) cu o lingură de smântână și un cățel de usturoi
aprox 70 min fitness lower body
Mai nou m-am îndrăgostit de smântâna cu usturoi. Mai ales cu file de pește. Nici mămăligă nu mai îmi trebuie.
|