View Single Post
  #537 (permalink)  
Vechi 24 sep 2013, 17:46:08
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Grupul slabutelor care se pregatesc pentru o sarcina

Citat:
Anterior postat de camyuta Vezi mesajul
Buna Dr. Iulia. Stiu ca nu s-a mai scris la acest subiect de aproape 1 an, dar e un subiect care ma intereseaza si pe mine si sper sa ma ajuti tu. Ma pregatesc pentru o sarcina, luna asta a fost prima luna cand doar am monitorizat ovulatia. Spre surprinderea mea testele au fost negative insa nu ma panichez, am inteles ca dureaza ceva pana sa ramai efectiv. Insa vreau sa ma ajuti cu cateva sfaturi. Acum am 65 kg, cel mai mult in viata mea am avut 73 acu aprox 2 ani jumate. Atunci am tinut dieta, south beach urmata de primele 2 saptamani din Dukan si am ajun la 60. Dupa un an am inceput sa manac mai caloric, in special dulciuri si asa am ajuns acum la 65. Pe la sfarsitul lui august m-am apucat de dieta de 8 ore cu care ma simt ok, dar daca vreau un bebe banuiesc ca tre sa renunt, cele 16 ore de post cred ca dauneaza. Azi am vazut pe site ca se incepe un concurs din 30 septembrie. M-as baga si eu da nu stiu daca e ok sa tii dieta inainte de a ramane insarcinata, adica ceea ce presupune acel concurs nu e practic o dieta, e doar un stil de viata sanatos, acolo sunt incluse si minute de sport. Crezi ca pot sa ma apuc si eu si ce sport imi recomanzi sa fac? Inainte am facut Kangoo Jumps da am inteles ca inainte de sarcina nu tre sa faci efort intens pt. ca se diminueaza sansele sa ramai insarcinata.Multumesc.
Buna! si eu vreau sa raman insarcinata si m-am inscris la concurs ...stiu ca o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice facute in mod regulat ajuta...eu am ceva probleme hormonale si peste tot am citit ca trebuie sa mananc sanatos si sa fac miscare.
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1794 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1277 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 761 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui LOREDANA99:
camyuta (25 sep 2013)