View Single Post
  #5523 (permalink)  
Vechi 17 iul 2011, 12:06:53
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de monamaria Vezi mesajul
Sa stii ca e grav...adica acum sunt promovate tot felul de vedete care se infometeaza,recurg la tot felul de diete nesanatoase si isi distrug sanatatea...doar pt a arata foarte,foarte slabe...iar tinerele le copiaza...e cool daca arati ca o mata lesinata....indiferent de rezultatele asupra sanatatii....pina in clasa a 4-a am fost un copil gras...pe timpul ala nu se punea probl dietelor......in clasa a 5-a m-am inscris la handbal si am facut 4 ani pina la liceu....m-am inaltat..am slabit...si m-am mentinut asa pina aproape de 30 de ani...totusi in timpul copilariei si adolescentei mele mincarea era mult mai sanatoasa...fara e-uri ca sa spun asa....nu sunt de acord cu diete drastice la copii si adolescenti....citeam recent ca la copii nici macar dulcele nu trebuie sistat....doar ca totul trebuie facut cu moderatie...ajungem din nou la cuvintele magice...echilibru si moderatie...nu-i asa ca-s buna la teorie?
Pe aici aproape toate suntem bune la teorie. Dar nu vad nimic rau in asta. Si 10% din ce stim daca punem in aplicare, tot o sa avem rezultate. Hotararea de a ne pune pe treaba e totul. Si daca mai avem si atata sustinere in jur, cata e pe site-ul asta...
Eu sunt foarte hotarata sa fac totul bine pentru copiii mei. Sa slabesc eu cat oi slabi, fie cum o fi, dar copiilor mei vreau sa le ofer cea mai sanatoasa alimentatie, cu tot ce le trebuie, inclusiv dulce. Dar facut in casa, cu mana mea, nu cumparat cu toti conservantii si colorantii si alte de-astea.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]