View Single Post
  #5961 (permalink)  
Vechi 24 ian 2012, 21:53:49
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Cu sesiunea e ok, mai am 4 examene, am dat azi unul si eu zic ca m-am descurcat onorabil.Momentan, sincera sa fiu, nu ma mai intereseaza cat iau la examene, vreau doar sa le iau si sa termin odata cu facultatea,ca m-am saturat, oricum nu are nicio relevanta tot efortul meu, stiu eu ce stiu.

Urmatorul examen e vineri, o sa ma apuc si eu maine putin de invatat, de asta nu prea ma tem, unul singur mi-e frica sincer ca s-ar putea sa nu il iau, dar o sa vad la fata locului.

In rest...mai am de scris 2 eseuri de cel putin 3 pagini si cred ca o sa ma apuc de unul in seara asta sau maine, ca m-am saturat sa tot aman. Si cu slabitul - am zis ca e o perioada numai buna, sa trec si eu de pragul psihologic si sa ajung pana in iunie(asta asa, daca merg lucrurile prost) la 75.
Exact asa eram si eu, satula in ultimele luni de facultate. Pentru ca stiam ca eforturile mele nu vor fi rasplatite cu un loc de munca demn de facultatea terminata. Asta ne e tara, asta e situatia si imi vine sa ma urc pe pereti.

Sa ai bafta in continuare la examene, treci peste ele si scapi o perioada...4 examene imediat se duc!

De praguri psihologice nu imi mai aduce aminte!Ca iar o iau razna!Nici nu mai vreau sa imi amintesc de gafele facute! Abia astept sa treaca concursul, parca ma tine stresata, nu stiu de ce
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]