View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 14:42:34
adinico's Avatar
adinico adinico este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 04 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 49
Dieta: Rina si cat mai multa miscare
Date: 165cm, 79.6kg
Mesaje: 3.919
Aprecieri acordate: 8.165
Am fost apreciat(a) de 5.317 ori in 2.849 mesaje
Thumbs up Re: Grăsime excesivă dupa Binge Eating

Citat:
Anterior postat de Iness Vezi mesajul
În primul rând felicitări că ai scăpat.
Sunt curioasă cum arăta pielea ta după ”ședințele” de mâncat-infometat. La mine efectul yo-yo se vede din plin...
Ai ținut vreo dietă ca să scapi sau a venit de la sine?
...știu cum e cu stima de sine. Și a mea e la pământ. Din fata ambițioasă care eram am devenit nesigură pe puterile mele și pe faptul că o să reușesc.

E foarte aiurea. Pentru că știu ce trebuie, știu cum trebuie să mănânc. Am citit articole despre problema asta de m-am săturat. Dar când mă apuca câte o criză uitam de toată teoria.

Mă rog să reușesc. Multumesc de susținere
Draga mea Iness! am citi ceea ce ai scris si m-am gandit s-ti raspund aici asa pe scurt:
-esti o fata ambitioasa stiu ca esti, chiar daca iti pare acum ca nu ....ceea ce ti s-a intamplat despartirea de prietenul tau te-a facut putin sa te "poticnesti"...dar e bine parerea mea sa te gandesti ca nimic nu este intamplator ! si poate ca traiectoria ta in viata e mai bine sa fie asa, deci priveste pozitiv..te rog ..sunt oameni care dupa sa zicem 10 ani de zile constata ca nu au nimic "impreuna" si se despart..( tu esti tanara ...ai toata viata inainte ....sunt atatea oportunitati pentru tine ) .si chiar si asa acei oameni continua sa creada in steaua lor norocoasa pentru ca nu venim intamplator pe aceasta planeta!!! ...
- ai citit e bine..stii regulile nutritiei sanatoase .deci aplica ..fii riguroasa cu tine ....ca la un maraton ....care se incheie pe la 80 ani !!! chiar daca schiopatam putin pe parcurs, ne impiedicam ne ridicam ne scuturam de praf . si mergem INAINTE !!!!!!!!.ai incredere mai multa in tine si respecta-te mai mult!!! iubeste-te mai mult si gandeste-te ca ceea ce faci e ptr tine si sanatatea ta....tu esti cea mai importanta persoana din Univers!!!!
ai toata sustinerea din partea mea si sunt convinsa ca daca stai putin asa deoparte si faci o analiza iti vei da seama ca ai toate sansele sa iesi INVINGATOARE din "situatia" ta...ca sa fim pozitive si sa nu mai folosim termenul "problema"
__________________
02.02-85; 20.02-84.9; 04.04-84.5 kg; 02.05-82.3 kg; 13.05-81.7
... 31.07-81.9 kg ...
Răspuns cu citat