View Single Post
  #606 (permalink)  
Vechi 08 mai 2011, 19:58:05
madd's Avatar
madd madd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 ian 2011
Locaţie: Tulcea, Romania
Vârsta: 32
Date: 160cm, 60.5kg
Mesaje: 1.609
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Concurs online II (9 mai - 4 iulie 2011) - "Slabute la vara"

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Fac o recapitulare si putem incepe de maine concursul.

In fiecare miercuri, intr-un tabel asemanator celui de la concursul trecut Concurs Slabute de Pasti 2011 - Concurs.Slabute.ro (faceti clic pe un grup si vedeti exact modul de afisare), veti gasi rezultatele saptamanale ale grupului din care faceti parte, precum si situatia celorlalte grupuri.

Punctajul obtinut va lua in calcul urmatoarele aspecte:

1. Setare greutate/raport saptamanal


Azi sau maine, ora 23.59, trebuie sa setati greutatea actuala, adica greutatea de la care incepeti concursul (actualizarea greutatii actuale de la ticker, nimic mai mult)

Incepand cu startul oficial al concursului - 9 mai, ziua de raport (setare greutate actuala/kilograme) va fi o data pe saptamana, luni. Setarea de greutate actuala/kilograme se face la ticker.

Ca rezerva (daca intervine ceva si nu se poate seta luni) se acorda inca 2 zile pentru a da raportul, o zi inainte si una dupa, adica duminica si marti, ora 23.59.

Atentie!!! Doar greutatea setata in una dintre cele 3 zile (duminica, luni sau marti) este luata in calcul, nu in alta zi din saptamana.

Daca ati setat greutatea duminica si ati mai setat o alta greutate luni sau marti, se ia in calcul doar prima greutate setata din cele 3 zile, adica duminica.

Atentie!!! Daca greutatea nu se schimba, adica aveti aceeasi greutate ca si saptamana precedenta, oricum trebuie sa mergeti la ticker si la ultimul pas (pasul 5) sa ii dati "Salvare". Numai asa mecanismul va sti ca ati "trecut" pe acolo.


2. Salvare meniuri

Meniurile si activitatile fizice se salveaza cu ajutorul calculatorului nutritional. Calorii, calculator calorii, calculator nutriţional - Calorii.Slabute.ro

Meniurile se pot salva zilnic sau se pot salva atunci cand aveti timp.

Atentie!!! In fiecare marti, ora 23.59 toate meniurile pentru saptamana precedenta (luni-duminica inclusiv) trebuie sa fie salvate.

Ex: Meniurile pentru saptamana 9-15 mai (inclusiv) trebuie salvate pana cel tarziu pana pe 17 mai , ora 23.59



ATENTIE!!! DACA TIMP DE 3 SAPTAMANI CONSECUTIV UNA DINTRE SLABUTELE PARTICIPANTE NU COMPLETEAZA UNUL DINTRE RAPOARTELE CERUTE (GREUTATE, MENIURI, SPORT) IESE AUTOMAT DIN CONCURS.

Punctajul il gasiti pe prima pagina http://forum.slabute.ro/concursuri/c...vara-9016.html.
chiar nu ne vedem unde este grupul slabutele vorbarete?
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-slabute-ro/jurnal-madd-8977.html#post630540

a inceput marea slabire:2.05.2011-62,4 kg
finalul-16.05.2011-?
Răspuns cu citat