Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Buna dimineata slabutelor!
Sa va spun meniul pentru ziua de azi:
MD: 40g branza de oi, 45g smantana, cimbru, masline, castraveti si un ou fiert
P: gratar de porc, salata de varza, 100g inghetata
C: andive gratinate.
Reteta am luat-o de pe alt site, dar mi se pare ca arata super rezultatul final.
Reteta suna cam asa:
"Ingrediente pentru 4 portii:
2 andive mari (andive IG 15)
1 cub unt
2 oua
200 gr. smantana
100 gr. branza rasa
1 lingura faina integrala 7 spice
2 linguri tarate ovaz
cateva felii de cascaval (eu am pus cascaval de capra si cascaval afumat)
Am spalat andivele, le-am curatat foile exterioare si le-am taiat cotoarele.
Am taiat fiecare andiva in 4 bucati, le-am fiert aprox 5 minute in apa cu sare si apoi le-am pus la scurs.
Am uns un vas de yena cu unt si am pus andivele scurse bine de apa.
Separat am amestecat restul ingredientelor (oua, smantana, branza, faina, taratele) si am turnat compozitia peste andive. Peste compozitie am asezat feliile de cascaval.
Am lasat la cuptor 30 minute la 200 grade."
Nu am mai scris si adresa site-ului pentru ca am nevoie de aprobare de la administrator.
Va urez o zi frumoasa si conforma!
|