View Single Post
  #6130 (permalink)  
Vechi 29 iul 2011, 11:23:42
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de matileanca Vezi mesajul
astazi implinesc 4 ani de casnicie.....deci s-arputea spune ca am iesit. dar totusi am o senzatie aiurea. mama mea trebuie sa ajunga marti la mine si sincer am emotii, nu am mai vazut-o de aproape un an. oricum ma simt mai bine. sper astazi sa am pofta de mancare caci ultimele 2 zile au fost de jale, ieri am mancat la paranz niste salata de rosii si castraveti si la cina 2 mere. astazi de dimineata am mancat un mar. sper sa pot manca mai bine astazi cu toate ca stresul si caldura nu-mi dau voie.
Multi inainte, sa fiti fericiti si sanatosi!

Citat:
Anterior postat de azra Vezi mesajul

neata fetele o zi minunata
azi nu am timp de stat cu voi ca mai am de facut putina curatenie in dulap si apoi sa intru la balcon si iar am de mers...la posta ca am primit un pachet de la soacramea si la un notar...in rest toate bune..azi imi vin si neamurile...cred..o sa vb mai tz ca sa ma asigur daca nu si-au prelungit concediul ca sa nu trag tare ca nebuna la treaba
va pupacesc si ne citim mai des dimineata zilele astea
Mai, azra, tu esti tot timpul mega-ocupata! Spor la treaba!

Fetelor, eu am fost la plaja, m-am intors, o mai ard putin pe aici, de la 4 am masaj, apoi diseara zumba si zumba party, de-abia astept si...de duminica o sa fiu cam singura acasa, pleaca ai mei in concediu.

Am inceput aseara o carte buna si nu ma mai puteam opri din citit, dar mi-era teama ca nu o sa ma pot trezi la 7 ca sa plec la plaja sa iau tot soarele bun...asa ca m-am culcat Ce mai faceti?
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]