View Single Post
  #62 (permalink)  
Vechi 16 dec 2011, 22:20:53
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Criteriile dupa care imi fac cumparaturile

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Buna, Eva9,

Imi permit sa ma bag si eu in discutie, pentru ca stiu ca urmezi dieta Montignac si te preocupa alimentatia sanatoasa. E un lucru cunoscut - nu neaparat fiindca e spus de persoana de mai jos, ci apare in diverse surse de informatie - faptul ca "Mierea devine toxică atunci când este adăugată lichidelor mai calde de 40ºC".

Nu inseamna, desigur, ca trebuie luat in considerare zaharul in alimentatie, dar nici mierea fiarta. Nu tine de preferinta, ci de factorul de toxicitate...chiar daca se consuma extrem de rar in varianta fiarta, cred ca e de evitat incalzirea mierii, daca stim acest lucru.
seara buna fetelor!
Khali merci frumos.. am sa tin cont data viitoare cand trebuie sa folosesc miere.. ma gandesc de 2 ori! Multumesc de atentionare!
Pinksirena, ma bucur ca gandesti asa! fructele trebuie mancate ca atare!!!
Jessik, ma refeream la combinatia creveti-feta-pui... crevetii nu sunt tot din nemul pestilor? sau sunt doar mesele pestilor... stiu ca somonul mananca creveti .. ideea era ca sunt 2 feluri de carne.. dar nu conteaza daca tie-ti pica bine, pofta buna!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat