View Single Post
  #6686 (permalink)  
Vechi 22 feb 2012, 12:06:23
adinutzasea's Avatar
adinutzasea adinutzasea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 34
Dieta: dieta hipocalorica, personalizata
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 550
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XI)

Fetelooorr!!! Neatza!!
ma rog..eu am intrat aici de mai devreme..dar v-am spus eu de cele 15 min de recuperat paginile
vorbaretele mele

pentru ca m-ati bezmeticit de cap cu shawormele voastre, as papa azi una..doar ca trebuie sa imi cumpar o varza ca nu am. Am pregatit pieptul de pui, rosii, castraveti cruzi si murati, usturoiul si smantana pt sos..lipseste varzuca. Numai cand ma gandesc ce ospat va fi ma simt putin vinovata

vreau sa incerc, numai ca nu prea stiu cum..poate ma ajutati voi cu o idee sau ceva...sa nu mai mananc seara dupa 7. ideea e ca eu vin acasa de la fac pe la 6-8 pt ca in principiu am ore de la 4-6 4-8 si uneori 2-6. Si pana ma culc mi-e foame...si pt ca mai ales colegele mele de ap, au cam acelasi orar si ele fiind schija-ninja cand vin de la fac se izbesc direct in frigider si mi se fac pofte de toate cand le vad...ce sa fac? ce strategie sa adopt?


Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul
neata la toata lumea!mi`a fost dor de voi ieri.
dar nu am avut starea potrivita sa mai intru pe aici.
am renuntat deocamdata la Rina si nu din cauza k eram dezamagita k am slabit putin.eram multumita chiar..decat deloc.dar trecem printr-o perioada mai proasta cu banii si nu imi permit sa mai fac figuri k eu mananc altceva decat s-a facut de mancare.
o sa incerc sa mananc tot gen Rina,adik sa nu amestec toate..macar sa scad tot asa k pana acum.gen 400,500g si sunt multumita.
sper sa ma mai primiti in vizita dak nu mai sunt Rinista!

felicitari Mirela!!
Join my club! ca eu sunt intrusa pe aici adik si eu sunt momentan in pauza de Rina..
si eu ma gandesc sa respect din principiile rinei..deocamdata am ceva mancare in frigider..si trebuie sa termin ce am..si apoi fac talente, ca sa nu arunc mancarea pe geam ba chiar ma gand sa tin tot asa..o zi de vitamine si poate chiar o zi de apa..sunt curioasa daca reusesc

Bun venit noilor fete! si da! normal ca suntem cel mai tare club

va pup si pofta buna celor care se pregatesc de pranz!
adinutzasea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 911 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]