View Single Post
  #71 (permalink)  
Vechi 03 apr 2011, 22:30:01
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Buna Janeline!

Ti-am citit cu mare interes tot jurnalul, si cred ca o voi mai face inca odata, deoarece mi se pare ca este foarte pretios, pentru mine cel putin! Am intrat parca in atmosfera ta, si ma delectez acum cu nitzica muzica de relaxare, ca asa este, petrecem prea mult timp in fata calculatorului! Dar din pacate citesc foarte mult pe calculator...si nu pot inlocui asta, cel putin momentan! Apoi vine facultatea, si proiecte pe calc si altele! Dar nu cred ca tece o seara fara sa citesc inainte de culcare! Ma face sa dorm asa de bine...parca e ca o hrana sufleteasca! Acum citesc "Mizerabilii", si daca ai ceva sugestii, le-as asculta cu mare placere!

Tin sa iti zic ca esti superba! M-am uitat la pozele tale de vreo 3 ori, si nu gaseam defecte!!! Trebuie sa fii mandra de tot ceea ce ai realizat pana acum, si de tot ce vei realiza in continuare, pentru ca unt sigura ca nu te lasi cu una cu doua!

Te respect in decizia de a fi vegetariana, faptul ca ai tinut acele diete de detoxifiere, faptul ca te tii de sport, ca ai vointa de a participa la maraton si ca vrei sa gasesti acel echilibru! In aceeasi cautare sunt si eu, si m-au sfatuit multe fete sa apelez la meditatie! Tu ce parere ai?

Dupa ce am terminat de citit, cu toata energia si buna mea dispozitie din fiecare zi, parca m-am incarcat cu si mai multa energie pozitiva! Si ca sa vezi, am downloadat filmulete cu yoga! As vrea sa experimentez tot ce tine de "nou" si sa ajung la o armonie intai cu mine, si apoi cu Dumnezeu dar si cu natura care ne inconjoara, si de cele mai multe ori trecem pe langa ea si ne stingem tigarile in iarba! ...

Am asa o energie de nestapanit, si as vrea ca de astazi sa zic : STOP! Stop cu superficialitatea, cu judecata si cu rautatile! Stop in a fi orbi, si a nu ne bucra de tot ceea ce avem in jurul nostru...stop in toate "urgiile" noastre de zi cu zi...si stop in a mai maltrata acest corp care e gata sa ne ofere multe! Cred ca voi scrie un STOP mare si in jurnalul meu...si voi incepe sa fiu mai "constienta"! E drapt, ca am inceput sa fac anumite schimbari de mai de mult...dar intotdeauna stiu ca pot si mai mult!

As vrea sa ma distantez si eu de carne...dar deocamdata incerc sa imi gasesc un echilbru in dieta cu tot cu ea...si sa imi ascult corpul! De lactate si oua nu cred ca m-as putea lipsi deoarece mi le cere organismul..dar daca as inlatura in viitor carnea, ar fi perfect! O sa iau ca referinta maniurile tale!

Am totusi o mica curiozitate, si sper sa nu te deranjeze! De ce ai luat decizia de a te tunde periutza, ce ai simtit in acel moment...si cum te-a ajutat aceasta schimbare? Si nu in ultimul rand: ce a zis logodnicul tau?

Iti urez o seara nemaipomenita, si mult spor in tot ceea ce ti-ai propus! Eu sunt abonata la jurnalul tau de acum!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Alexandra Andreea; 03 apr 2011 at 22:39:52.