View Single Post
  #75 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 07:26:16
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Buna Janeline!

Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi!

Stiu ca ar fi bine sa ma duc la ore de yoga, dar in Galati nu exista asa ceva din pacate! In Bucuresti sigur se gaseste un studio sau o sala care practica astfel de cursuri, dai aici nu!

Doua dintre cartile enumerate de tine le am si eu pe lista " to read" ! Acum, daca le-am vazut si pe aici pe la tine, cred ca o sa imi deplasez piciorusele pana la biblioteca, si sa nu mai aman atata! Eu am f mult timp liber, pentru ca dau anul acesta la facultate si ma pregatesc pentru examen...si nu stiu cu ce sa il umplu ca sa nu mai simt ca stau!

Despre jurnalul meu, cred ca de abia de ieri a inceput!! Am avut o sclipire, si sa zicem ca nu prea ma reprezinta celelalte pagini ( bine, nu asa de mult )! Mi-a placut povestea ta cu parul, si apreciez f mult persoanele care se simt bine in pielea lor! pentru ca suntem sufocati de atata superficialitate, par facut nuj cum, unghii mari de iti intra pe undeva (scuzati, dar asta e adevarul )! Deci, be positive, si sa nu te schimbi pentru nimic in lume!

O zi minunata iti doresc, si poate ne zici si povestea cum ai ajuns prin Tenerife! Iubesc acel loc, chiar daca nu am fost niciodata!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]