View Single Post
  #95 (permalink)  
Vechi 06 aug 2013, 07:24:34
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal lina- vreau sa scap de mancatul compulsiv!!!

Citat:
Anterior postat de lina20 Vezi mesajul
Dragi slabute!!!!Revin cu vesti bune.... M-am suit azi dimi pe cantar( evident la pielea goala si dupa ce am fost la baie) si SURPRIZA!!!! 65,2
Va jur ca nu am mai vazut aceasta greutate de cand am inceput lupta cu kg in plus, adica acum 4-5 ani...lunea trecuta imi arata 67 kg, eram inainte de CM, acum ca mi-a trecut am 65,2... Cred ca este cea mai buna dovada ca este vorba de retentia de apa specifica acelei perioade. Oricum nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, insa sunt mai linistita acum.
Am tinut dieta ca la carte, am facut si sport si chiar nu am facut foamea... Deci nu imi ramane decat sa continui acest drum fara abateri!!!( inafara mesei "libere" o data pe saptamana)
Va pup slabutelor si sper sa aveti si voi rezultate frumoase!!!
Ps: de maine incep munca, nu stiu daca o sa mai intru asa des, o sa fac tot posibilul. Acum va las ca maine ma trezesc la 5 jumate... Numai ca nu reusesc sa adorm.. E prea cald... Uoffff

Felicitari pentru scadere. Don't get too excited, dar e un semn bun ca dieta functioneaza pentru tine.Da-i inainte hotarata. Mult succes la munca! Sa te tii de treaba in ciuda programului haotic.

Pupici!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]