Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Titluri noi in comunitatea Slabute.ro

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Subiect închis
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 14:38:20
vadmin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post Titluri noi in comunitatea Slabute.ro


De la lansarea Slabute.ro in toamna anului 2008, comunitatea a crescut foarte mult. Impreuna ne-am bucurat, impreuna am trecut peste obstacole si prin mai multe etape de evolutie, ca sa pastram comunitatea la nivelul pe care-l cunoasteti deja. Este al treilea an de cand ne-am lansat si este timpul sa facem inca un pas pe scara de evolutie.

Probabil, multi dintre voi ati remarcat evolutia zilnica de la contoarele sanatatii, cum cifra numarului de slabute si slabuti, cifra numarului de calorii arse, cifra numarului de minute de exercitii si cifra numarului de kilograme slabite sanatos, cresc tot mai rapid de la o zi la alta.

Contoarele sanatatii de pe Slabute.ro sunt dovada promovarii in mod constant a stilului de viata sanatos si corect asa cum l-a dorit Slabuta inca de la crearea acestei comunitati unice si asa cum il doresc sutele de mii de slabute si slabuti care ne viziteaza, ne citesc, ne impartasesc experientele lor si ne iubesc.

Rezultatele acestei comunitati nu mai au nevoie de prezentare. In conditiile actuale, s-au reusit mult mai multe decat ne asteptam la inceput, dar nu trebuie sa uitam ca aceste rezultate sunt dovada unui efort imens, care trebuie respectat si apreciat, din partea unor oameni exceptionali cum ar fi Slabuta, andra_aly, ianna, anqutz, mvthebest, ras_cristalin, Sabine_28, VAmedeea, VentoFreddo, Adella, amy0404, sunshine, ali_lumi, alynacrystyna si happygirldiana, fara de care, comunitatea pe care o cunoasteti nu ar fi ajuns la acest nivel.

Pornind de la cele de mai sus, va anunt ca s-au facut urmatoarele modificari de organizare:

Titluri noi
Prima reorganizare si cea mai importanta, este faptul ca nu va mai exista notiunea de "Moderator". Este un titlu care nu descrie corect activitatea slabutelor enumerate mai sus si cu siguranta este un titlu prea mic referitor la ce fac slabutele pentru comunitate si pentru stilul de viata sanatos din Romania.

In comunitate au aparut patru titluri speciale:

Slabuta Lider - Este o slabuta care are deja titlul de Sunt una dintre Slabute, este o persoana placuta, apreciata si activa intr-un anumit grup (subiect) de slabute din comunitate? A capatat experienta in slabit si este adepta stilului de viata sanatos. Acest titlu se acorda de catre Slabute.ro in baza unei selectii din candidaturile propuse.
Vreau sa fiu o Slabuta Lider!

Slabuta cu Experienta - Este o slabuta care are deja titlul de Slabuta cu Vechime, este activa, este respectata, este apreciata si s-a remarcat in comunitate, care crede in valorile promovate de Slabute.ro si doreste sa ajute la promovarea stilului de viata sanatos si a slabitului corect in Romania. Acest titlu se acorda de catre Slabute.ro dupa o evaluare a activitatii din comunitate.
Vreau sa fiu o Slabuta cu Experienta!

Slabuta Model - Este o Slabuta cu Experienta, cunoscatoare, dar care nu mai poate fi activa in comunitate la nivelul impus de titlul Slabuta Senior; care a participat activ la evolutia comunitatii Slabute.ro si carei i se acorda un statut onorific in comunitate.

Slabuta Senior - Este o Slabuta cu Experienta, cunoscatoare si foarte activa in comunitate pe o perioada mai mare de timp, promovata la urmatorul nivel pentru activitati de excelenta in comunitate.

Aceste titluri sunt marcate special si pot fi usor observate in comunitate.

Prin statutul lor special, trebuie de remarcat ca aceste titluri nu pot fi obtinute prin cresterea numarului de mesaje scrise in comunitate.


Pozitie noua, Regulament

Deoarece comunitatea a crescut foarte mult a fost nevoie de ajutor suplimentar. S-a creat o noua pozitie care sa preia partea de aplicare regulament. Cu aceasta ocazie s-a creat un nou cont cu drepturi de administrare Regulament, prin intermediul caruia una sau mai multe persoane se vor ocupa de aplicarea regulamentului si raspunsul la intrebarile si nelamuririle legate de regulamentul comunitatii.

Va rugam ca toate intrebarile legate de regulament si aplicarea lui sa le adresati doar utilizatorului Regulament si nu celorlalte titluri de pe Slabute.ro in a caror atributiuni nu intra aplicarea regulamentului. Regulament poate fi contactat prin urmatoarele metode:Pentru a pastra caracterul exclusivist al comunitatii, problemele ce nu tin de domeniul de activitate al acestei comunitati vor fi discutate doar cu utilizatorul Regulament. Cazurile cele mai "interesante" vor fi publicate si explicate in forum.

La incheierea acestui mesaj, vreau sa felicit inca o data pe noile Slabute Senior, sa le multumesc Slabutelor Model pentru efortul depus la evolutia acestei comunitati si sa va doresc tuturor o sedere cat mai placuta si mai sanatoasa.

Succes!
Subiect închis

Informatii despre slabit
anunturi, comunitate, noutati, online, slabuta, slabuta model, slabuta senior, slabute, titluri

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Cum fac pe Yahoo sa nu mai primesc in Spam mesajele de la Slabute.ro? vadmin Intrebari si raspunsuri legate de functionare 1 16 oct 2011 16:01:07
NOU! Contoarele sanatatii din comunitatea de slabute vadmin Anunturi legate de functionare 3 30 mar 2011 14:30:19
NOU! Concursuri Slabute - concurs.slabute.ro vadmin Noutati si evenimente 5 06 ian 2011 02:59:57
Spune unei noi slabute! vadmin Anunturi legate de functionare 0 08 sep 2009 01:43:02

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole