View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 iun 2009, 19:55:20
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Sa vorbim despre cardio

Haideti sa vorbim despre cardio si despre importanta lui in slabire.
Mai intai,ce este cardio.
Exercitiile cardio presupun activitati in cadrul carora pulsul creste foarte mult. Numarul de grasimi arse depinde de intensitatea ratei cardiatice. Exercitiile cardio in exces sunt mai putin productive si nu vor arde doar grasimile ci si diferite tesuturi musculare.
Incepe cu un numar realist de exercitii si apoi adauga cate cinci minute sau schimba nivelul de intensitate daca nu ai pierdut in greutate in doua saptamani.

Exercitiile cardio implica in general un tipar de miscare care se repeta si sunt catabolice. Pentru a afla daca organismul tau este apt sa faca exercitii cardio trebuie sa ceri parerea unui medic. 40 minute de exercitii cardio pe zi preintampina orice afectiune cardiaca, insa nu toate persoanele pot face exercitii cardio, de aceea este recomandat sa ceri mai intai parerea unui medic.

Citat copiat de pe femina,hihihih.

Avantaje:

- Exercitiile cardio sunt un mod eficient de ardere a caloriilor - Scad riscul unui atac de cord si aparitiei diabetului
- Te ajuta sa dormi mai bine
- Reduc stresul
- Capacitatea plamanilor creste
- Intaresce inima, astfel incat atunci cand pompeaza sangele o face mult mai usor

Daca nu ai facut sport, este indicat mai intai sa mergi zilnic, timp de doua saptamani, aproximativ 60 de minute pe zi la sala inainte de a te apuca de exercitiile cardio.

Dupa aceasta ideal ar fi sa faci 60 minute de exercitii cardio la intensitate moderata decat 40 de minute la intensitate mare.

Medicii au recomandat ca exercitiile cardio sa se faca dimineata, devreme, inainte de a manca intrucat dupa o noapte de somn toate rezerverele de glicogen sunt consumate si astfel grasimile se vor arde inca de la inceputul antrenamentului. Exista si medici care sustin ca exercitiile ar trebui facute seara deoarece se va arde mai multa grasime pura.

Unul dintre specialistii in domeniu a ajuns la concluzia ca nu exista un moment optim cand este bine sa se faca exercitiile cardio, acestea pot fi realizate oricand, chiar si de doua ori pe zi, atata timp cat o sedinta tine cel putin 45 de minute.

In timpul exercitiilor cardio este recomandat sa consumi multa apa.

Cel mai mare avantaj al acestor exercitii este ca dupa ce le faci nu mai ai pofta de mancare timp de cateva ore.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat