View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 iul 2009, 20:10:05
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Eu vreau sa slabesc sanatos

Barbatul meu citeste o carte,si din cand in cand imi mai impartaseste din ceea ce citeste.Asa ca,m-am apucat si eu de citit,ca e super interesant.E de fapt o sinteza la tot ceea ce am citit pana acum despre slabitul sanatos.De aceea am sa impartasesc cu voi.
Cartea se numeste BUN THE FAT,FEED THE MUSCLE,si este scrisa de Tom Venuto,antrenor de body-building si fitness,unul dintre cei mai cei
Si acum sa va povestesc,el spune asa:
Cartea este scrisa de un body-builder,dar nu este pt body-builders.De ce trebuie sa invatam de la un body- builder?Pt ca ei sunt maestrii in a pierde grasimea fara a pierde muschi,pt ca,la ei pe cat e de important sa aiba muschi,pe atat e de important sa nu aiba pic de grasime.
Cei mai multi oameni care fac dieta fac totul total gresit.Majoritatea dietelor sunt bazate pe scaderea numarului de calorii ingerate.Si toate duc la inceput la pierderi in greutate.Problema este ca nu poti continua o viata sa scazi caloriile,pt ca vei ajunge la infometare.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat