View Single Post
  #1004 (permalink)  
Vechi 03 iul 2011, 19:29:27
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

[QUOTE=eva 9;709462]
Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

la sf maria sunt buni da, acolo mi am facut si eu stagiu de reumatologie si am vazut si paciente (ca sunt femei:barbati=9:1, deci am vazut numai femei cu lupus) cateva.. am uitat cum o cheama pe profa, e si fiica-sa acolo, are echipa buna de medici profa aia...... aaa ruxandra ionescu, si daca mi aduc aminte am facut o prezentare despre lupus, in amfiteatru, in fata profilor si a colegilor mei

eu te sfatuiesc sa iti faci asigurare privata.. ai sa ai alte conditii ca pacient (rezerva cu un singur pat, tv, toaleta ta, altfel de mancare, surori medicale la dispozitie etc etc) si cei mai multi doctori, profesorii si sefii de sectie consulta in primul rand pacientii privati.. gandeste-te.. eu dupa ce am facut trombembolismul pulmonar mi am facut asigurare privata... nu stii niciodata ce se intampla. si daca vrei sa te operezi, trebuie sa te opereze profesorul ca si pacient privat, bineinteles daca vrei... daca esti un simplu asigurat, profesorul nu e obligat sa te vada macar... sper ca m ai inteles

Da, ea la am fost!
Si chiar e super, toti au frica de ea ca e directoare si nici nu incearca macar sa faca aluzie la vreo spaga sau ceva. Toti pacientii ei sunt tratati foare bine. nu stiu de la ceilalti medici, dar banuiesc ca e la fel sau pe aproape. O sa iau in considerare asigurarea medicala particulara!
Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Ame my darling,

stiu, inteleg..stiuuu. Pune ordine in viata asa cum ai decis. Este de ajuns ca ai partea asta cu sanatatea pe care nu o poti controla. Restul POTI! E momentul, nu amana ca stii bine cum eu am amanat..si..ce am facut?! nimic..inca alerg in jurul cozii!

Imi esti draga si asa cum zice Cris, te-as lua la mine sa te rasfat oleaca..si apoi,rasfatata find sa putem sa mai jeluim oleaca una pe umarul celeilalte.. si poate invat si eu apoi..(chiar asa mai ..maricica oleaca decat tine -si la volum si la varsta ) invat si eu apoi de la tine cum e cu controlul asupra unor situatii..pen'ca tu ai sa ai acel control!!

te imbratisez cu drag si ai grija mare, mare de tine. Am sa-ti duc dorul cat ai sa fii acasa! oooff!
Cami, stiu, stiu...
M-ai facut sa zambesc tu pe mine, mereu o faci!
Te pup si o sa treaca imediat timpul, voi sunteti cu concursul, tu cu oitele ratacite... (am citit, chiar daca nu ti-am zis nimic in jurnal). O sa ne invatam una pe alta asa, la distanta, ca alte solutii nu sunt. Te pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]