Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII
Meniu final 7.martie.2011
La trezire
-1 cafea espresso cu lapte.
Micul dejun, 10:00
-3 felii de pâine conformă,
-gem conform.
Pranz, 13:00-14:00
-supă de broccoli,
-1/2 salată: piept pui dinstuit în ulei măsline, gulie, roșii, salată verde, iceberg, ceapă, castravete, câteva rondele feta, oțet bio mere.
-câteva feliuțe „transparente” de mortadella cu 0 carbo și fistic.
-1 cană lapte de pasăre conform: lapte monti(1/2 smântână, 1/2 apă), ouă, fructoză.
Gustare, 15:00-16:00
-cappuccino cu lapte integral.
-5,6 prune semi deshidratate,
Cina, 18:30-19:00
-1 cană lapte de pasăre conform: lapte monti(1/2 smântână, 1/2 apă), ouă, fructoză.
-2 feliuțe „transparente” de mortadella cu 0 carbo și fistic.
Alte mentiuni:
-1,5l apă,
-magneziu și vitamine.
Ultima dată editat de allanah; 07 mar 2011 at 13:25:48.
|