View Single Post
  #102 (permalink)  
Vechi 08 dec 2010, 22:49:55
Livia89's Avatar
Livia89 Livia89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Mesaje: 1.907
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (CrisetenO)

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Salut, fetelor,

Cum v-a mers de Sf. Nicolae, ce v-a adus mosul? Eu am impresia ca Sf. Nicolae m-a cautat la casa parintilor mei (chiar si mosul e un pic preferential, cred, si la ai mei il asteapta doi Nicolae...). Asa ca deocamdata cadoul meu de Sf. Nicolae a fost ca am reusit sa trec peste ziua de 6 decembrie fara sa caputez (desi am avut o prezentare importanta in zori de zi -- adica m-am trezit la 6! -- apoi o convorbire de servici de 3 ore cu conducatorul meu de doctorat si apoi am petrecut restul zilei implementand concluziile acestei discutii).

Ieri am fost iar la fotbal. Un dezavantaj al unui corp asa de slab e ca se invineteste si doare foarte repede atunci cand pica pe teren. Azi am amandoi genunchii loviti -- unul ma doare in mod continuu si pe langa pielea jupuita e si invinetit complet. La fel mi-e invinetit un sold, mana dreapta in doua locuri si inca ma mai doare fata sub pometi, unde am primit un cot data trecuta. N-ar fi nimic, dar joi trebuie sa ma imbrac de gala si sa prezint. Sa vedem cum iese: ieri am jucat superb in aparare si n-as renunta la asta pentru nimic.

Iata ca s-a terminat si lantul dezlegarilor la peste, pentru cateva zile cel putin. Am reusit ieri sa mananc ok, dar nu super, si nu-mi convine ca am mancat asa de tarziu. E consecinta directa a faptului ca a trebuit sa stau la servici pana foarte tarziu si deci n-am apucat sa mananc devreme cina, inainte de fotbal. Am dat-o si eu la jumatate. Starea de spirit e ok, desi sunt foarte obosita si tensionata. Joi dimineata avea deadline pentru un articol, dupa aceea saptamana viitoare mai vin inca 2 intalniri mari, un deadline intern pentru articol, si trebuie sa termin si o gramada de broderii. Cel putin m-am rasfatat cumparand cadouri pentru ai mei. Le trimit pentru Craciun, inainte sa plec spre casa logodnicului meu.

Ce mai faceti, fetelor? mi-e dor de voi! Pupici,
Cristina

buna Cristina

am vrut sa-ti scriu mai devreme dar a trebuit sa ies repede pe usa revin acum

ce mult imi place ca te incanta sportul, e semn bun ca esti energica si activa lasa, vanataile le poti acoperi cu niste fond de ten, conteaza ca te-ai distrat, si macar cand te uiti la ele, o sa-ti aminteasca de asta intr-adevar sportul nu aduce numai beneficii, mai si cate-un accident, ai grija sa nu fie mai mare, cum spunea si VAmedeea

imi plac ft mult retetele tale pt post, se vede ca te straduiesti sa-ti iasa un meniu cat mai bogat in nutrienti si ca acorzi multa munca si imaginatie fiecarui fel de mancare bravo, tine-o tot asa, poate ti se mareste apetitul si vei manca mai degajata asa

mult spor la treaba, ca vad ca esti destul de aglomerata acu', in prag de Sarbatori
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat