View Single Post
  #1059 (permalink)  
Vechi 08 mar 2011, 13:08:47
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Oana, e foarte bună terapia alternativă. Am citit și eu mult despre asta și am văzut documentare.
Apropos de cărți, îmi pare rău că nu am reușit să-ți recomand din timp cartea lui Lance Armstrong, am citit-o și vreau să spun că e nemaipomenit de motivantă. Omul ăsta a învins cancerul și povestea lui e incredibilă. Chiar îmi pare rău, ar fi fost nemaipomenit de bună pentru mama ta, căci în fond luptă cu același dușman, iar Lance e exemplul perfect că se poate învinge oricât de negru se preconizează viitorul...




”Despre carte Fiecare cuvant, fiecare gand, fiecare idee din aceasta carte vorbeste despre lupta, indarjire, hotarare, putere, disciplina, incredere, perseverenta, incrancenare. Cartea este o alternativa la tot materialul motivational ce a aparut pana in prezent. Este o provocare pentru oricine si ii poate lasa indiferenti doar pe cei care accepta infrangerea si nu inteleg ca pot castiga o cursa doar daca isi asuma lupta.
"Cancerul a facut greseala alegand sa traiasca in corpul meu... Cred cu tarie ca orice obstacol nu este o forma a esecului ci o componenta a succesului. Fa din orice obstacol o ocazie favorabila si transforma lucrurile negative in lucruri pozitive. Doar asumindu-ti riscurile si actionand iti oferi sansa de a merge mai departe, de a depasi obstacole" Lance Armstrong.

Despre autor Lance Armstrong s-a nascut la 18 septembrie 1971 intr-un cartier modest din Plano, statul Texas. Dorinta de a se evidentia si nevoia de independenta il indreapta spre ciclism. La 25 de ani, in plina ascensiune sportiva, este diagnosticat ca bolnav de cancer testicular, in faza cea mai avansata, cu metastaze in plamani si creier. Suporta trei interventii chirurgicale ingrozitoare pentru extirparea tumorilor, trei luni infioratoare de chimioterapie - un an petrecut in iad. Invinge cancerul si, spre uimirea tuturor, se intoarce in la viata sportiva hotarat sa castige cea mai dificila cursa ciclista din cate exista: Turul Frantei. In iulie 1999, la doi ani dupa ce fusese diagnosticat ca bolnav de cancer iese invingator in Turul Frantei si devine primul american care a castigat aceasta competitie. Seria victoriilor in Turul Frantei continua in anii urmatori: 2000, 2001, 2002... Reusitele lui din plan profesional au fost completate de implinirile din plan personal devenind, dupa vindecare, sot si tata a trei copii.”

Sursa: Librărie online

Ar fi foarte de efect, căci Lance este exemplu viu că se poate trece peste- a fost acolo, a luptat, a câștigat!
__________________

Ultima dată editat de allanah; 08 mar 2011 at 13:13:34.