View Single Post
  #1109 (permalink)  
Vechi 21 aug 2010, 10:24:17
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de kickbox Vezi mesajul
Am vorbit azi cand am fost la sala cu instructoru dupa cum ma sfatuit Rodica2010 . Mia zis sa mananc 3zile iaurturi de 400gr nu conteaza in ce cantitate , fructe , legume si apa plata . A spus ca o sa-mi scada masa musculara a zis ca o fac repede . Ce ziceti sa incep de maine sa o tin acceasta dieta poata o-i da jos din burta nu am burta mare In picioara si maini sunt slab nu sunt gras nu am grasime acceasta grasime sa adunat de la caluclator pana acum 2 saptamani cand toti tovarasi miau spus sa ies afara cu ei si sa las CS deo-parte am zis bine il las eram ceva mai gras mam dus cu un tovaras la ping-pong si am vazut acceasta sala de fiara am zis gata las calculator sucurile fast-foodurile si ma apuc sa slabesc si am slabit ceva dar tot mai vreau sa slabesc astept raspunsurile dumneavoastra sunteti de nota 10+
Instructorul tau stie ce varsta ai? Un copil de varsta ta nu are de ce sa tina dieta pt ca isi poate da peste cap ogranismul. Ai nevoie zilnic de totate grupele alimentare si nu e cazul sa tii diete disociate.

Vrei sa slabesti atunci fa sport, dar numai cele permise varstei tale, ca sa nu iti incetinesti/stopezi cresterea, sa nu ai mai tarziu probleme cu articulatiile si alte minunatii, mananca ECHILIBRAT, la ore fixe, 3 mese pe zi (din care micul dejun este cea mai importanta masa) si 2 sau 3 gustari. Dietele nu se tin decat de persoanele care au peste 18 ani.