Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #117 (permalink)  
Vechi 14 mar 2013, 12:28:08
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Fetelor, va tot citesc si asa-mi vine sa ma apuc si eu de ChaLean, numai ca sa am cu cine schimba cate-o vorba despre sport Ca oricum eu fac alternativ o zi cardio si o zi cu greutati, oricum o includ des pe Chalene la antrenamentele de cardio, ca imi place foarte mult de ea...chiar cred ca ma apuc.

Anqutz, mie imi place mult si sa merg la sala, si sa fac acasa, doar ca mai ales in Bucuresti mersul la sala rapeste o groaza de timp. Eu una, treptat, am ajuns la concluzia ca decat sa merg la sala de vreo 3 ori pe saptamana -ca mai mult sigur n-as ajunge - mai bine fac acasa de cate 5-6 ori, ca motivata sunt mereu.

Iar fete ca voi, aici pe forum, oricum demonstreaza ca poti ajunge sa fii fit si lucrand numai acasa, avem destule resurse.

Va pup! Poate chiar de azi ma alatur voua, ca programul il am.
Hello! Te asteptam printre noi. Aici e entuziasmul la cote maxime. Si mie imi place de ea, ar un stil aparte. Si nici nu ai nevoie de multe chestii.

Eu am sala la 10 minute de casa, numai ca tot timpul era aglomeratie in vestiar, abia gaseai un dulap gol, aglomeratie la aparate, nu-mi gaseam ganterele de care aveam nevoie, nu tot timpul gaseam banda sa alerg, alteori trebuia sa sunt cate 10 min si abia gaseam loc la Spinning, la Pilates aproape ca ne dadeam coate etc. Astea nu-s conditii si toate salile sunt full la ora 6. Asa ca am zis ca fac acasa, cu banii de abonament pe un an (aprox 2000 de lei) imi fac o super sala.
Răspuns cu citat