Re: Nu este niciodată prea târziu să te reinventezi 30+
Și să vă spun și cum a fost weekend-ul:
Vineri:
MD: shake proteic
G: o sticluță de Ayran
P+C (16:00): humus, 1 lipie, ceva cărniță de vită cu sos de rodie, o prăjitură în total (1/2 dintr-una și 1/2 alt sortiment)
G: 200g pepene galben
După ce am mâncat prăjitură, evident pe la orele 22:00 m-a chinuit gândul deo nouă porceala; norocul meu că îmi era prea lene să ies din casă la acea oră, așa că m-am îndulcit cu pepene galben.
Sâmbătă:
MD: shake proteic
G: cafea cu lapte
C (18:00) pastramă de berbecuț (fiartă cu bere), mămăliguță și o felie de brânză
Am fost plecată la munte. Am avut intenția să ajung la Babele, telecabina nu mergea și m-am aventurat să urc pe munte cu doar o cafea în stomac. Am rezistat cu stoicism și am refuzat burger cu cartofi prăjiți la poalele muntelui.
Însă, după 30 minute de urcat pe munte mi-am dat seama că este destul de abrupt terenul, iar eu cu tendinita mea ahileană nu am ce căuta pe un astfel de traseu.
Experiența a fost foarte frumoasă, am realizat că nu am o condiție fizică bună (după 5-7 minute de urcat, toți am simțit nevoia de o pauză) și că alpinismul este un sport greu, solicitant.
Duminică:
MD: 2 wasa cu unt, brânză ceddar, 1 ardei gras
P: mâncare de ciuperci, 1 cârnat de casă
G:borș de pește cu mămăligă, 4 gogoși, înghețată.
|