View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 24 feb 2015, 14:26:36
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Regim propus de nutriţionist

Sunt absolut terifiata de faptul ca persoane de genul doamnei "nutritionist" sunt lasati sa profeseze, sa prosteasca oamenii si sa le deregleze metabolisum si mai mult de atat, sa declanseze carente in organism!
E o atrocitate! Nici nu imi gasesc cuvintele sa imi exprim aversitatea fata de aceasta doamna!

Oare ce a invatat ea la cursurile de nutritie? Asta presupunand ca a dat pe la cursuri..
Habar nu are cum functioneaza organismul, habar nu are ce sunt nutrientii, macro si micro, la ce ajuta fiecare.. Oare cum e posibil sa recomande compot la micul dejun, cand aceasta este masa unde putem manca mai mult, deoarece metabolismul este activ, ca sa nu mai zic de faptul ca un mic dejun sanatos si consistent de activeaza metabolismul pe tot parcursul zilei..
Oare cum poate sa intezica mazarea, fasolea si lintea, alimente cu o cantitate mare de fibre si proteine? Fibrele, care ne ajuta f mult la slabire, scad nivelul glicemiei, ajuta la tranzit, la scaderea colesterolului rau.. sa nu mai zic de proteine, care intra in componenta celulelor proteice, cele care formeaza masa musculara, tesuturile..
Si nu numai ca interzice lintea, dar recomanda cartofii si orezul?!!!!

Daca tii la sanatatea ta si daca vrei sa slabesti frumos, sa nu te ingrasi la cateva luni dupa ce termini regimul, fa-ti un bine si renunta! Parerea mea ca ai aruncat banii pe fereastra cu aceasta "nutritionista"..

Oameni buni incetati sa mai ascultati sfaturi de la persoane care habar nu au ce inseamna un organism sanatos, ce inseamna un stil de viata echilibrat!!!

Regula principala care trebuie aplicata in orice slabire este echilibrul! Mancatul echilibrat, odihna, miscarea si linistea sufleteasca! Pe cand daca urmezi regimul asta nu faci decat sa acumulezi o groaza de frustari, pe care le vei refula mai tarziu in mancare.. oricat, orice, la orice ora!

P.S. Scoate te rog documentul ptr ca sunt persoane care chiar iau de buna dieta asta!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
butterfly30 (24 feb 2015), Mihaela1006 (24 mar 2015), niculina04 (24 feb 2015), Sabine_28 (24 feb 2015)