View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 13 feb 2011, 18:40:01
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Cura de slabire miraculoasa

Citat:
Anterior postat de oanaOANAoana Vezi mesajul
Nu este vorb ca fac cum vreau sau ca ma obliga cineva dar v-am cerut sfatul nu altceva . Daca sti o dieta mai buna pentru mine nu mi-o poti spune?
Ai cerut un sfat si ai primit un sfat. Nu este deloc ok sa dai jos 15-20 de kg pe luna. In primul rand nici nu ai cum sa dai atat, nu crede ce citesti in ziare, nu tot ce zboara se mananca. Ritmul de slabire depinde de la organism la organism. Eu pot slabi 5 kg intr-o luna, tu poate slabesti 7. Mananca sanatos, fa miscare cat de des poti, fi ft activa si o sa scapi de tot surplusul. Luciu daca slabea 30 de kg intr-o luna prin metode naturale ar fi fost plina de vergeturi si cu pielea atarnand pe ea. Se stie ca a facut liposuctie. Nu mai vb ca ea a fost sub supravegherea unui antrenor personal de fitness si nutritionist.

Si inca ceva, nu te iluziona ca la 13 ani ai crescut. Cresterea la fete se termina la varsta de 21-22 de ani, asa ca mai ai mult si bine pana sa iti termini dezvoltarea. Pana la 18 ani nici nu ai voie sa te apropii de vreo dieta. Asta daca nu vrei sa-ti dai peste cap metabolismul si sa te condamni la a tine diete pe viata.
Răspuns cu citat