Subiect: Jurnal Anqutz
View Single Post
  #122 (permalink)  
Vechi 30 aug 2022, 07:19:34
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anqutz

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Multumesc fetelor!

Prima zi a fost ok, am fost sa imi fac consultul de medicina muncii si puteam sa sar peste prina zi de job, dar am zis sa ma duc oricum. M-am invartit ca un titirez, la finalul programului aveam o mare migrena. Am dat peste intrigi ca in liceu, nu prea s-au inteles cu inlocuitoarea mea. Asa ca va trebui sa le trasez limitele din primele zile. O sa fie fain, dar nu concurez la miss popularitate ci am niste oameni in subordine de care raspund. Mi-a zis o prietena ca sunt rea.

On the bright side, ora aia si junatate facuta de la serviciu pana acasa mi-a prins bine sa imi limpezesc gandurile si sa si citesc cateva pagini. Am inceput o carte usurica, din noile achizitii, pe care as fi vrut sa o iau la mare, dar mi-am dat seama ca nu o sa am timp sa citesc aproape 900 de pagini in 11 zile. Nu cu un toddler oricum.

Am realizat ca ma concentrez mult mai greu in spatiile aglomerate, iar cititul in tramvai in imi va prinde bine, sa invat usor usor sa nu mai bag in seama zgomotul de fond. Am citit 25 de pag in 40 de min, la o carte ca aceasta as fi avut un ritm de 60 de pag/ora.

Anyway, am culcat copilul, sotul e la apartament, monteaza mobila impreuna cu tatal meu, iar eu ma bucur de putin “me time”.

Curand revin si cu updateuri despre dieta si sport. Dar astept sa ma acomodez cu prima saptamana de trezit la 5. Chiar vreau sa imi reiau programul de sport, desi realizez ca acum imi va fi mai greu.
Hey, succes! Și eu urmează sa ma întorc la munca în octombrie și am un chef de numa'
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1794 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1277 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 761 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui LOREDANA99:
anqutz (31 aug 2022)