View Single Post
  #125 (permalink)  
Vechi 18 feb 2010, 14:00:59
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Citat:
Anterior postat de Poofy Girl Vezi mesajul
Slăbuţa, eu tristă. Eu călcat pe lângă.

Dar nu m-am lăsat! Adică în zilele în care nu reuşesc să mă ţin de meniu, ţin contorul caloriilor. Ieri de exemplu am mâncat la MD un iaurt cu 2 linguri de fulgi de ovăz, la prânz o jumătate de dobrogeană (eram la talpă prin oraş şi am simţit că efectiv leşin de foame, plus că doar atâţi bani aveam la mine) şi seara o salată dintr-un morcov, jum. de ţelină, ceapă şi măr rase. Ieri nu ştiu câte calorii am asimilat penbtru că nu am avut timp să stau pe site să le calculez(calculatorul meu e încă scos din uz, şi acum tastez de la celălalt PC), în schimb am umblat toată ziulica pentru pisicuţa mea pe care am sterilizat-o şi care nu se simţea bine deloc după operaţie. Aka, am făcut mişcare. Şi cred că am mai consumat calorii plângând şi stând stresată, pentru că toată noaptea trecută nu am dormit deloc, stând cu ochii pe micuţă să nu-şi scoată firele. Am dormit puţin de la 6:00 la 9:00 cât a putut să aibă mama grijă de ea.

Nu mi-au mai rămas bani prea mulţi, de aceea în ultimele 2 zile am cam sfeclit-o cu "ţinutul regimului ca la carte". Nici azi nu ştiu ce o să mănânc, nu pot ieşi din casă că nu pot lăsa pitica singură, am ingerat un gref şi pe ăla în silă, poftă de mâncare nu am.... nu ştiu ce să mai fac.

Mişcare? Doar ce am enumerat mai sus. La începutul săptămânii viitoare sper să puşc un abonament la sală de 3 şedinţe/săpt, poate-poate mai scap de "musafiri" între timp (în perioada roşie sunt o epavă, literalmente).

Mică retrospectivă: luna trecută am avut abonament la sală de 12 şedinţe, pe care era să le pierd pentru că din diverse motive nu am călcat pe acolo. În ultima săptămână (dar înainte să mă apuc de Scarsdale) am "recuperat" 6 şedinţe, zi de zi, 5 x (aerobic+tae-bo+step+cardio) şi o şedinţă de fitness care mi s-a părut balsam pe lângă orele de aerobic combinat. Sunt o grasă, mă mişc foarte greu, n-am nici cea mai mică urmă de echilibru, nu mă pot îndoi din cauza colăceilor şi într-o şedinţă era să leşin, simţind că mi se pune un nod în piept şi nemaiputând să respir normal vreo 10 minute. Adaugă la asta faptul că nu am făcut niciodată gimnastică - în şcoală am fost mereu scutită de la ed. fizică pe baza spasmofiliei şi a dioptriilor destul de mari (-5).

Cu toate astea, am spus că nu rezolv niciun slăbit fără mişcare, de unde a rezultat abonamentul la sală. Am să-mi fac în continuare abonament de 3 şedinţe pe săptămână şi am să mă ţin de ele, însă mi-e clar că un abonament de 5 şedinţe/săpt ar fi fost moarte curată pentru mine şi pulsul meu mărit. Poate cu timpul...

Dar gata, că am scris un roman!
Buna Poofy

Chiar daca te abati de la dieta, nu renunta
Imi pare rau pentru pisica ta Dupa operatie se simt rau?

Sa nu te lasi de sport, chiar daca nu poti sau nu rezisti mult du-te la sala, nu este obligatoriu sa topai toata ora, cand simti ca nu mai poti, te opresti, nici fortarea nu e buna Toate cu masura.

Iar legat de pofta, ai grija sa nu stai nemancata, chiar daca nu ai nici chef sa mananci forteaza-te sa mananci, altfel cu prea putin aport caloric si slabirea va fi anevoioasa.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat