View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 24 iul 2010, 02:57:33
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Helicobacter pylori

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Fetelor,va multumesc mult pt informatii.Stiu ca sansele sunt mari sa nu scape fara antibiotice,dar inca vreo 2 luni de naturiste nu moare.Sincer,stiind cum reactioneaza la antibiotice(nici unul nu avem ficatul prea intreg),nu avem de gand sa cedam asa de usor.
Medicii ce sa spuna,ce au invatat in facultate:ANTIBIOTICE.Ce ma enerveaza e ca lui de vreun an si ceva ii ies leucocitele prea multe si edicul tot ii spune,vai,ai o infectie pe undeva.Abia acum a descoperit undevaul.
Deci cred ca riscul de a mai sta putin fara antibiotice nu e prea mare.
Multumesc inca o data.
Sper sa nu va suparati pe mine, dar cred ca sfatul medicului ar trebui sa fie pe primul loc, nu informatiile de pe net, ziare, de la prieteni, etc.

Normal ca medicul spune ce a invatat ca pentru asta a facut facultate si o gramada de ani specializare, nu?

Oamenii ar trebui sa fie constienti ca exista si cazuri pe care nu le trateaza medicina naturista. Intr-un institut oncologic am vazut o gramada de oameni cu cancere in ultima faza, pentru care nu se mai putea face nimic, care au stat acasa si au incercat tratamente naturiste pana a fost prea tarziu.

Nu ma gandesc, doamne feri, ca ar fi cazul sotului tau, dar totusi nu cred ca are rost sa amane tratamentul antibiotic pentru ca gastrita se complica, urmeaza ulcer si se poate ajunge la hemoragie gastrica.

Bineinteles ca regimul este foarte important dar helicobacter nu dispare doar cu asta.

Se presupune ca ar fi contagios dar nu s-a demonstrat. (un semn de intrebare in privinta asta ar fi si faptul ca tu nu ai si doar traiti impreuna si folositi aceleasi vase, tacamuri, etc) In plus studiile arata ca circa 75% din populatie are helicobacter, deci in conditiile astea ar trebui sa mergi cu cana de acasa de fiecare data cand iesi la o cafea.

In concluzie, nu va place ce a spus medicul, mai bine consultati alt medic decat sa cereti sfaturi in stanga si in dreapta.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat