Subiect: Dieta de 8 ore
View Single Post
  #130 (permalink)  
Vechi 03 sep 2013, 20:28:46
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Dieta de 8 ore

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
contesa, cetoza nu e treaba lui taubes, el explica logic si pe scurt ce se intampla in pauzele alimentare lungi, de asta mi se pare mie ca e util celor interesati de dieta asta... daca (desi nu prea vad cum) gasesc niste ore libere in perioada urmatoare o sa incerc sa caut explicatia fiziologica pt aceasta dieta (stiu sigur cam citit undeva, doar ca acolo se referea la pauza de minim 12 ore, adica mai clasicul nik dupa 6). eu sunt convinsa ca principalul mecanism e pauza mare, desi autorii dietei spun altceva. am gas dieta asta acu cateva luni, dar cum spuneam mie mi se pare ok doar ca boost in perioade de stagnare, dar fiecare e liber sa incerce ce vrea. eu nu prea reusesc sa pun in cuvinte anumite mecanisme desi le inteleg, noroc ca asta nu se extinde si la domeniul meu, unde vb ca o moara hodo cu orele, altfel muream de foame.
Pai la un moment dat tu spuneai ca dieta de 8 ore se bazeaza pe cetoza ( vezi mai sus pe pagina)

Taubes spune multe despre de toate, dar cum spuneam inclin sa aplec urechea la parerile medicilor si nu ale fizicienilor-jurnalisti.
Taubes spune multe chestii controversate, ca de ex "He also reveals how charismatic personalities can force the acceptance of unproven theories. For instance, nutritionist Jean Mayer persuaded Americans that exercise leads to weight loss when in fact, writes Taubes, exercising may increase hunger and calorie intake" (sursa:garytaubes.com/works/books/good-calories-bad-calories)

P.S. Eu am vrut doar sa aflu daca exista o explicatie logica, dar pe unii altii pare-se ca ii apuca dracii cand nu au rabdare sa explice chestii. Eu n-am fost niciodata pe principiul "incearca si nu cerceta" la diete e acelasi principiu ca la medicamente, ori stii cum functioneaza medicamentul, ori ai incredere in parerea medicului care ti-a prescris, dar in nici n caz nu te poti baza pe faptul ca a functionat la altcineva.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat