View Single Post
  #1501 (permalink)  
Vechi 16 feb 2012, 18:01:19
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Q88 Vezi mesajul
Slabutelor daca fac o mancarica de mazare cu suc de rosii si carne de manzat e ok? sau nu trebuie sa le combin pe acestea 2?
E ok. Mazarea sa fie din cea verde congelata sau uscata si pusa la inmuiat. Mazarea din conserva isi schimba ig pt ca se foloseste zahar ca sa fie conservata, plus ca sta mult in apa aia si nu stiu ce se mai intampla si cu amidonul din ea. Explicatia a dat-o Eva mai demult. Eu am retinut esentialul!
Citat:
Anterior postat de madanuta Vezi mesajul
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru!!! Azi am avut programul cam dat peste cap... si nu cu voia mea! Cert este ca am ajuns acasa pe la ora 17, desi stiam ca voi ajunge muuult mai devreme.
Am avut MD obisnuit (fulgi de ovaz cu lapte degresat), pe la ora 14 am gustat o crestatura de telemea, o felita de muschi file si o maslina (nu eram acasa, am fost cumva obligata sa gust), iar cand am ajuns acasa (deci pe la 17.15) am mancat ciorba de vacuta si o felie de telemea.
Pentru ca am inteles ca e voie imediat, acum ciugulesc cateva capsuni. Ce ziceti, mai pot sa mananc eu ceva azi? Si daca da, cam ce-as mai avea voie si dupa cat timp? Asta era dilema!

Va pup pe toate!
Da, mananci cina normal. Ceva usor, sa-ti placa si sa nu te culci cu burta goala.
Nu stiu de ce maslina aia a fost doar una. Pt ca au ig mic, grasimi nesaturate, merg f bine la mesele PL. E aceeasi chestie ca si la ficat, migdale. In prima carte le taia in faza I, in urmatoarele a revenit si a spus ca sunt ok.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat