Subiect: Arte martiale
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 02 dec 2010, 15:19:11
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Arte martiale

Citat:
Anterior postat de madel Vezi mesajul
Da, era de la varza, am mancat chiar inainte sa plec o bucata de varza, ca eu mananc asa ca iepurele varza cruda, nefacuta salata. Maaama, si ce m-a balonat! si ma durea burta de parca luasem un pumn! Febra musculara inca mai fac, daca facem abdomene la incalzire, si flotari, dar m-am obisnuit cu ea! Ma bucur ca m-am hotarat sa ma misc! Cred ca nu m-am mai miscat asa de 15 ani! Imi place ca nu e o arta martiala agresiva, e foarte buna pentru femei. Noi mergem de 3 ori pe saptamana, cate 2 ore fiecare antrenament. Nu stiu daca o fi mult sau putin, dar important e ca ne simtim bine acolo si ca nu ne plictisim. daca mai si slabim, e perfect!
M-am gandit la ce ai zis de alimentatie, si cred ca mananc mai consistent, nu neaparat mai mult si de asta nu slabesc. adica, de exemplu, eu nu mancam paine si carbo de foarte multi ani, acuma mananc si se vede. Tu ai o alimentatie anume cand faci sport? Adica nici sa nu lesin de foame, dar nici sa ma ingras??
A, si inca o chestie, daca as face si dans in zilele in care nu merg la aikido, ar fi ok? Adica ar fi 5 zile pe saptamana de miscare...
Doua ore in principiu nu e prea mult, cel mai mult conteaza daca tu te simti sau nu obosita dupa antrenament.

Pai de ce mananci paine acum daca inainte nu mancai?

Eu nu am o alimentatie anume in zilele cu mai mult sport, singura diferenta e in zilele in care nu fac miscare nu prea am pofta de mancare, deci automat mananc un piuc mai putin.

Orice miscare e buna, cel mai important e sa-ti placa 5 zile cred ca e ok, dar repet, tu iti dai seama mai bine cat sport "ii convine" organismului tau.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat