View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 12 ian 2012, 15:26:09
eliza david's Avatar
eliza david eliza david este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: lowcarb
Date: 164cm, 59.6kg
Mesaje: 2.578
Aprecieri acordate: 191
Am fost apreciat(a) de 497 ori in 360 mesaje
Implicit Re: oare e bineee?

Citat:
Anterior postat de Flavia13 Vezi mesajul
pai la mic de jun , nu prea pot sa manc.. adica am o problema cu mancatul de dimineata, dar azi am mancat 1 banana, ca nu am totusi stomacul gol.. la pranz dupa cum am spus am mancat castraveti murati cu piept de pui fiert, la cina inca nu stiu ce as putea manca..... si gustariile le reprezinta fructele.. imi plac foarte mult clementinele :X
Si mie mi-a fost foarte greu la inceput sa mananc micul dejun, dar incearca sa te fortezi o saptamana. Apoi va deveni obisnuita si o sa vezi ca iti cere organismul, plus ca iti taie foamea. Nu conteaza ce mananci, un iaurt, o banana, un ou sunt multe variante. Si dupa un timp, o sa ajungi sa ai un mic dejun copios, un pranz decent si o cina saraca. Nu degeaba se spune ca e cea mai importanta masa a zilei. O alta chestie ar fi ca mancatul la ore fixe ajuta la slabit. Iti reglezi organismul si nu o sa mai rontai intre mese niciodata.
Clementinele sunt ok, citricele in general sunt ok.
Ideea e sa le mananci singure, adik nu combinate cu alte fructe sau mai stiu eu ce si cu cel putin o jumatte de ora inainte de o masa principala.
In rest, succes!
__________________



jurnal de primavara
Răspuns cu citat