Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #184 (permalink)  
Vechi 28 mai 2010, 19:42:53
dara's Avatar
dara dara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: deficit caloric 500 sport+500 hipocalorica+GL
Date: 160cm, 66.9kg
Mesaje: 1.473
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

La tine la serviciu cum e, Zoe? Stiu ca aveam si eu inainte masa cea mai copioasa la 17 cand veneam de la serviciu...dar imi doream nespus sa simt muuuulta relaxare si de-asta mancam mai mult. Adica de-asta intreb. E stresant?

Poti sa-ti iei iaurt degresat la galeata...e unul Panda si sa-ti pui tu intr-un recipient mai mic pentru serviciu, ca sa nu dai banii pe multi iaurtei mici. Ma refer pentru gustarile de la serviciu. Eu imi cumpar galetuse si nu am vazut sa fie mai multe feluri, dar macar unul e, zic ca faci economie la el.

In plus, daca nu esti impotriva indulcitorilor, mai merge sa-ti iei 40 g de ovaz si sa-l mananci cu apa si indulcitor pe post de gustare, stiu ca eu foloseam si asta, nu mereu mancam cerealele cu lapte. Imi luam indulcitor lichid. Daca nu pesmeti Wasa sau Finn Crisp, cu multe fibre, mananci 2 si bei apa

Cat despre pornire da, uneori e mai grea...iar apoi se poate intampla sa te tii ca e pacat de eforturile tale de pana atunci. Stiu ca atunci cand nu ma mai porneam, m-am pornit mai intai cu sport, fara regim...si a mers dupa aia si regim.

Mult spor!