View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 23:21:01
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Dupa vreo saptmana a inceput sa alerge cate 5 minute,apoi 10minute iar nordic walking,adica un mers mai rapid si tot asa.
Daca eu am putut alerga din a doau zi o ora,lui i-au trebuit vreo 2 saptamani.La el a fost un progres clar.Dar eu nu am mai progresat.Adica eu tot la ora aia raman.Si dupa 2 luni de pauza de jogging mi-au trebuit din nou exact 2 zile sa pot alerga din nou o ora.Lui ii trebuie din nou 2 saptamani.Dar dupa ce poate alerga o ora in ritmul meu progresul lui merge mai departe.Adica poate alerga ora aia cu o viteza enervanta pentru mine.
Va spun astea ca sa intelegeti ca fiecare suntem diferiti si la fiecare corpul functioneaza altfel.De aceea trebuie sa vedeti ce vi se potriveste voua si sa vedeti cum reactioneaza corpul vostru.
Deci,nu fiti vitezomane ca in 5 minute nu ai puteti alerga.
Si aveti rabdare.Eu inca invat sa am si inca ma enervez cand trece cate unul pe langa mine cu viteza si pe urma ma mai intalnesc odata cu el si descopar ca are pe putin 60 de ani.Si atunci prind speranta ca la 60 de ani o sa am si eu asa vitezaTraiesc intr-o tara de alergatori si asta ma fericeste tare.
Foarte importanti sunt papucii de alergat.Cumparati.va jogging shoes,articulatiile alergatorilor oricum se duc mai repede,macar sa va protejati cat de cat.
Incercati sa evitati alergatul ep beton chiar daca aveti papuci de alergat pe beton.Ai mei sunt pentru pamant si am alergat intr-o zi pe trotuar.A fost groaznic,simteam impactul cu asfaltul direct in genunchi.Cand o sa aveti cat de cat experienta la alergat sunt sigura ca o sa puteti face diferenta intre un alergat pe beton si unul pe pamant.Pamantul rulesssss
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat