Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #202 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:01:03
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Eu, de cand cu discurile astea, am mari dubii legat de calculul greutatilor Pentru ca noi socotim greutatea discurilor, dar mai sunt si barele de metal, la mine si rozetele alea de fixare, tot de metal. Asa ca eu pur si simplu pun discuri in functie de putere nici nu mai socotesc bine cat si cum

Ancutz, legat de ce zici de greutati...rezistenta creste cu timpul si nu se poate anticipa in cat timp. Important e sa simti contractia muschiului, sa fie pus la treaba. Ca doar pot exista cazuri in care cineva face cu greutati mari, dar cu miscare fara contractie, cand isi fura singur caciula. Si Chalene zice ca poti opune rezistenta prin contractie chiar cand nu ai la dispozitie greutati adecvate.

Eu cu umerii si bicepsii pot ridica cel mai bine, mai mult de 4 kg - drept e ca vin dupa vreo luna in care lucram deja cu greutati de cate 4 kg o data la doua zile, deci era firesc sa cresc un pic.

Socotesc oricum greu cu cat fac un exercitiu, fiindca incep cu cele mai mari greutati pe care le pot duce, iar daca cu ele ajung la failure si exercitiul nu s-a terminat, merg inainte cu greutati ceva mai mici - imi iese un fel de piramida cand fac asa, daca ma gandesc bine.

Clau, fac, trag de mine cand e nevoie, dar fac, eu nu-s slabuta ca voi si am mare nevoie de fat burn, arz-o focul de grasime A, ca aproape uitam, de Les Mills. Nu e asa topaiala, este interval training, insa e un pic altfel, mai pe loc, mai inspre Tae Bo, kickboxing -te cam simti boxeur cand le faci -Million Dollar Baby - nu se aseamana ca ritm cu Turbo Fire.

Bravo, Daniela, pentru prima luna finalizata! Urmeaza ceea ce spune Chalene, si anume faptul ca greutatile trebuie crescute atunci cand cu greutatile curente executi prea usor nr de repetari indicat. Numai sa ai grija cu genunchiul, ca la tine e mai delicata treaba.
Eu am cantarit greutatile cu tot cu bara si rozetele alea.
De ex am facut "Lateral Raise with Hamstring Curl" ptr deltoizi si hamstrings (ridici mainile lateral, ridicarea se face din cot si in acelasi timp cu banda de rezistenta ridici piciorul indoit in spate - sper ca am expicat cum trebuie ) , ei la astea am facut cu cate 4 kg, ma rog 4 si ceva.. Si CHLX face cu 10 pounds, adica 4.5 kg. Mai mult chiar nu pot, umerii sunt my weak spot Si dupa 12 repetari simt ca mor. De abia o fac pe a 12a.

Daca ajungi la failure dupa a10a repetare (a6a in cazul fazei a2a, PUSH) e ok. Important e sa nu faci mai putin de 10 ca atunci e clar ca trebuie sa scazi greutatea.

Tot zic ca imi trag si eu Les Mills dar n-am reusit.

Fetelor mai sunt 3 luni pana la vara.. In 3 luni trebuie sa dam tot din noi ca la vara pe plaja sa mergem tzantzose cu patratelele pe abdomen si funduletul bombat
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
danyella2008 (21 mar 2013)