View Single Post
  #2094 (permalink)  
Vechi 20 ian 2012, 22:10:24
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Da, momentan am si eu doua seturi de ovare - unele la locul lor si altele... in cap. Bun, deci cu tot cu dieta si sport nu slabeai. Asta suna cunoscut. Si cand anume s-a declansat slabitul? Post-anticonceptionale? Eu intru in panica, ce-am citit pe net m-a distrus complet, orice cautare dupa efecte secundare + diane35/yasmin (ce banuiesc eu ca o sa-mi dea) are rezultate dezastruoase. Cel mai tare m-a speriat ce gasisem cu caderea parului. Stiu ca e destul de stupid sa pun intrebari de genul... dar a avut cineva probleme cu caderea parului, respectiv subtierea acestuia dupa ce a inceput sa ia anticonceptionale? Efectiv nu o sa mai citesc ce gasesc pe net, pe principiul asta nu o sa mai fac nimic, pentru ca absolut orice e mai nou cancerigen si anihilant.
Da, am inceput sa slabesc dupa ce am inceput Diane 35. Diane 35 contine cyproteron acetat care este un antiandrogen deci este util in compensarea excesului de testosteron. Daca o persoana are valori hormonale normale Diane va provoca un dezechilibru pt ca si femeile au nevoie de putin testosteron. Si in urma acestui dezechilibru apare ingrasare si alte efecte secundare. In Norvegia de exemplu s-a interzis utilizarea lui doar in scop contraceptiv si se prescrie doar ca tratament.

Eu singurul efect neplacut pe care l-am observat pe pielea mea a fost celulita (n-am stiut ce-i aia pana sa fac tratament, dar deh, la cat testosteron aveam in mine nici nu aveam cum sa fac celulita, ca la barbati nu apare

Despre riscul de cancer de san la cei care iau contraceptive am citit un studiu care spunea ca cifrele nu sunt relevante, pt ca procentul ridicat se poate datora faptului ca persoanele care iau Diane sunt sub supraveghere medicala, deci examinate mai des si au o sansa mai mare decat media sa descopere un cancer (pe care probabil l-ar fi facut si daca nu lua Diane), nu sa faca un cancer.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]