View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 28 sep 2011, 18:46:23
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Salut)) ms de rs. Dar nu are de unde de la tratament, eu urinez des demult tare, poate un an deja, pur si simplu nu stiam ca nu e normal sa urinezi de 10 ori pe zi, doar ultima luna urinez de 20 ori pe zi, pina acum nu chiar asa, iar trat il iau abia de 1,5 sapt, nu are de unde sa fie de la tratament.
Mi-a prescris sa dau la chmalydia, tricomonas si inca citeva insa is scumpe, nu am acum de unde sa le dau, deja am cheltuit muult si inca mai am de cheltuit, daca vad ca medicul iar imi da tratament din cap merg la alta.
Urocultura o poate prescrie medicul de familie?k nimeni nu mi-a zis sa o dau, sa ma fac desteapta in fata lor si sa le zic sa imi dea s-o dau?)) parca vad ca se vor enerva, ca asa e mereu cind le faci o observatie.
E posibil ca tu sa fi urinat mult din totdeauna, nu exista un numar standard de urinari considerat normal. Avand in vedere ca vezica are o capacitate de 200-400ml si nevoia de a urina apare inainte ca vezica sa se umple la capacitatea maxima si ca unii oameni beau mai mult de 2 litri de apa pe zi nu e chiar asa neobisnuit sa urinezi de 10 ori pe zi. In caz de cistita problema se pune altfel, ai senzatia ca trebuie sa urinezi chiar si cand vezica e aproape goala, si cand incerci si nu ies decat cateva picaturi, dar nu e cazul tau din cate am inteles. Leucocite in urina nu inseamna neaparat infectie urinara, cauza poate fi si o infectie genitala. Probabil ca problema mai importanta e inflamatia genitala, poate e mai bine sa faci un efort sa iei probele pt tricomonas si chlamidia sa afli un raspuns clar si eventual sa le excluzi daca ies negative, altfel s-ar putea sa tot dai o gramada de bani in continuare pe la o gramada de alti medici si pana la urma tot acolo sa ajungi. Daca pana la urma se dovedeste ca nu a fost altceva decat candia intreaba doctorita daca nu poate sa-ti dea si tablete (ex. clotrimazul-e aceeasi substanta continuta de unguentul canesten), e drept ca sunt cam naspa pt stomac dar sunt mai eficiente.
Ai mai fost la ginecolog azi?
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat