View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 28 sep 2011, 19:46:33
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Am fost si m-am dezamagit in ea total, mai mult m-a consultat asistenta decit ea..i-am zis ca am luat tratamentul cela fix in fix cum trebuia si ca nu mi-a trecut, ba din contra s-a transformat in ceva mai rau si ea deodata parca s-a shimbat, nu mai vb ca data trecuta cu mine..s-a uitat acolo la mine 1 min si i-a zis asistentei sa imi faca o procedura nush de care, iar sa platesc aiurea si a mai zis ca ceea ce este in zona anala la mine nu e pe tema lor, e la dermatolog..asta si voi face maine, voi merge la dermatolog cu prob asta iar cu ginecologia voi merge la alt medic.
Analizele alea deja le voi da, mi-a dat indreptare medicul de familie sa le dau gratis, maine inca treb sa merg la o policlinica ca o femeie sa imi explice unde si cind sa le dau si rez deobicei vin ft greu, cam in 2 sapt..ce ma fac pina atunci? ca in vagin s-a facut destul de rosu si crapa piele pe alocuri si asa si spre anus ma simt la pamant, nush pe la care medic sa merg primul..urolog, dermatolog, ginecolog, medic de familie..medicul de familie mi-a prescris antibiotice pt inefctia asta urinara fara a face urocultura si antibiograma, doar dupa analiza de urina si nici nu mi-a zis sa ma duc la urolog..
la dermatolog maine merg insa gincolog inca nu am gasit, nu mai merg la asta de acum ca s-a vazut ca vrea sa ramana cu mainile curate, nici nu mi-a zis nimic, doar s-a uitat acolo fara sa ma atinga, desi eu anume la intrarea in vagin am rosu, nu inafara.
Tu ce spui, ce ar trebui sa fac? ca nu pot sa las asa, nu a trecut si se face mai rau. Sa astept rez analizelor celea pt chlamydia etc. sau sa merg la ginecolog si acum, inainte de rez?
Eu zic sa astepti rezultatele, oricat de bun ar fi un medic, fara analize e greu sa-ti dea un tratament corect. Chestia urata e ca daca ai candida antibioticele nu-ti fac decat rau. Din lista de medici eu as incepe cu dermatologul, macar iti da un tratament local sa nu faci complicatii.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat