View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 08 mar 2011, 09:40:44
eliza david's Avatar
eliza david eliza david este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 nov 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: lowcarb
Date: 164cm, 59.6kg
Mesaje: 2.578
Aprecieri acordate: 191
Am fost apreciat(a) de 497 ori in 360 mesaje
Implicit Re: Jurnal davidalexa

Citat:
Anterior postat de carolina anya Vezi mesajul
fetelor sunt in cautare de prietene care sa ma sutina ..va rog ajtatima trec printr-o perioda foarte grea si vreu sa simt ca nu sunt singura multumes anticipat
Buna carolina! In primul rand nu esti singura, aici gaseti foarte multe fete care trec prin asemenea probleme (am citit mesajele tale de prin alte locuri).

Sfatul meu ar fi sa iti faci un jurnal al tau si sa scrii acolo tot ce papi, daca faci sport, ce sport faci, daca te-ai gandit la o dieta anume si orice altceva iti trece prin cap. Toate am pornit de la ideea ca trebuie sa slabim, sa facem ceva pentru a ajunge la greutatea dorita si pentru a ne simti cat mai bine in pielea noastra. Gasesti aici foarte multe sfaturi utile si muuulllte prietene care inteleg perfect prin ce treci. Si noi am tinut diete care au functionat sau nu, dupa care ne-am ingrasat, toate am trecut prin momente in care spuneam ca n-o sa mearga si ca nu o sa ajungem niciodata la greutatea dorita. Dar, dovada e alta. Cu vointa, perseverenta si ambitie, ne-am mobilizat si am contiunuat si sunt destul de multe exemple de fete care au slabit extraordinat de mult si frumos.

Iti doresc numai bine si sa scapi de aceasta perioada grea, sa capeti increderea de care ai nevoie si sa mergi mai departe. Stabileste-ti niste targete cat mai apropiate ca sa o poti lua usurel si bucura-te de fiecare reusita!
__________________



jurnal de primavara