View Single Post
  #279 (permalink)  
Vechi 04 oct 2013, 20:05:56
alinutzik's Avatar
alinutzik alinutzik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
Implicit Re: Toamna se numara... slabutele! Concurs Sept 2013

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
stiu ca multe lucruri sunt mai nesanatoase..ficat gasesc cu greu. eu fac cumparaturi o data pe sapt.. deci e cam dificil.. sa merg cu copilu, cu sotul.. sa ma holbez la 10 miid e produse care o fi mai bun.. mai ales cand si sotul e obosit si flamand de la servici. tre sa merg cu el.. ca e de emrs cu masina.
apoi. mda, or fi si aici calamari, inghetati..(dar nu tot timpul.. si nu stiu exact ce hipermarketuri au, proaspeti, ca totusi nu e un loc unde produsele marine sunt ieftine si proaspete.. o fi prin vancouver, eu is in alt oras la 65 de km. oricum mananc rar. imi mai iau creveti inghetati.cateodata imi iau somon proaspat. oricum si aici sunt destul de scumpe
cereale.. cele mai sanatoase sunt fulgii de ovaz. mai aveam putin de altfel.. si de aia am pus ftiness.. ca sunt alte branduri ,
prajit hm.. o fi nesanatos.. dar nu pot manca fara.. adica mai fac legume la tigaie cu ciuperci, carne etc.. sa le pun asa simple.. nu le pot manca, ca nu prea au gust.. si adepta cruditatilor mai rar.
ca sa mananc mai sanatos.. stiu ca ar trebui sa nu mananc chestii semipreparate.. ci totul crud fiert. copt. cam greu cand nu am timp, si bebeloiu e mofturos cu dintii.
la mine greseli sunt ca imi gatesc rar ca trebuie timp.. si mananc aiurea.si combinatii nasoale. la ore nepotrivite etc.
primul meu tel e sa mananc cat de cat mai dietetic, ca e mai greu sa mananc f sanatos.. timp, bani, locul, produsele.. etc..in ro mai cunsoti produsele.. aici cam greu.. adica mais tiu ce sa cumpar, cam aceleasi produse. plus sotul care el ar manca cat mai simplu.dar si semipreparat. la gatit , el nu mananca combinatii.. si imi fac pt mine.. dar am si tentatii din mancarurile lui
cu laptele nu am probleme.. tocmai ca daca mananc f dietetic.. nu prea se mai afce.. cum mananc prostioare, am lapte garla.
ma gandeam daca tto am bb bulet, sa imi fac niste sucuri de legume, fructe, etc. asa ca gustari. nu duc lipsa de vegetale.. doar ca nu sunt consistente.mi se face foamee daca nu mananc paine, carne, carbo.. si la cata energie are thomas. imi scade mie..si sunt obosita. incerc sa merg de 3 ori pe sapt la sala.. si cand am timp sa fac sport si dupa kinect.
in primul rand vreau s amai scad la kg..si sa nu consum prea multe preparate semi gatite
iar faza cu puntajul.. imi vine sa renunt.. pt ca eu nu pot avea meniu perfect. credeam ca 20 % din totalul de calorii poate fi ceva care nu e dietetic.. daca mananc o inghetata si e cantitate mica. deci e mai putin de 20% am crezut ca e ok.. nu e ok.. dar tot e mai bien ca inainte.

Parerea mea e ca daca vrei sa faci ceva, faci, nu cauti motive. Motive se gasesc mereu, oricine gaseste. Ca sa reusesti ce iti propui trebuie sa muncesti, e un efort continuu. Lasa explicatiile de genul ca acolo sunt alte produse, ca sotul vrea nu stiu ce, ca tu nu poti sa mananci decat prajit etc etc. Imi place sa cred ca suntem puternice, nu stam sa ne plangem de mila.
__________________
Jurnal ALINUTZIK
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1170 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui alinutzik:
alexandra123 (04 oct 2013), diana87 (04 oct 2013), Kclaudyia (08 oct 2013), mutulica (05 oct 2013)