View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 23:27:51
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Acum pentru noi fetele sutienul e sfant.Mai ales pentru cele mai dotate ca mine de la mama natura.Impactul asupra sanilor e foarte mare.De aceea daca va decideti sa va apucati serios de jogging investiti bani intr-un sutien bun care sa sustina bine.
Eu mai am si protectoare pentru genunchi ,is niste chestii care atat protejeaza in caz de cazatura,dar protejeaza si rotula.Sunt destul de faine si imi simt genunchii foarte calzi destul de repede.
Incalzirea e sfanta.Asta am descoperit-o singura.Noi incepem cam cu 10-15 minute de mers rapid pana incepem alergatul.Si la urma tot asa,mergem cam 10 minute,sa ne racim.
Prima febra musculara a fost crunta.Dar si mi-a deschis ochii.La jogging se folosesc cam 70% din muschii corpului.Si asa e,ma dureau muschii dintre sani si spate.In afara faptului ca nu ma puteam aseza pe veceu de durere.A fost groaznic dar am constientizat care muschi sunt lucrati.Eu am simtit ca toti,nu doar 70%.
Din pacate eu cred ca am facut ceva fals.Sau poate sunt doar kiloramele in plus de vina.De fapt pentru noi ,astea mai supraponderale joggingul nu e prea recomdat.Pentru ca presiunea asupra oaselor e destul de mare doar de la kilograme.
Asa ca eu m-am ales cu dureri destul de maride genunci.E adevarat ca pe parcurs am invatat cum sa ma protejez,ce papuci sa aleg,cum sa alerg si pe unde.Si lainceput nici nu faceam incalzirea.Asa ca genunchii au inceput sa ma doara din ce in ce mai tare.Spre sfarsit am inceput sa iau un supliment pentru cartilaje,e ca o pulbere de gelatina,habar nu am daca functioneaza ca nu am luat doar putin timp.Dar o sa iau din nou acum pentru ca de data asta vreau sa fac totul ca la carte.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat