View Single Post
  #301 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 00:15:42
Lavinia17's Avatar
Lavinia17 Lavinia17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2010
Locaţie: Ghindaresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Atkins
Date: 171cm, 85kg
Mesaje: 324
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Citat:
Anterior postat de the dream lady Vezi mesajul
sa stii dara ca exact asa gandeam: ori era totul ori era nimic! sunt foarte constienta ca acest mod de a gandi este total gresit, insa in acele momente ma lasam purtata de o pofta nebuna de a manca si impigeam aceasta rationalitate intr-un coltisor al mintii si il readuceam in prim plan dupa ce terminam tot.
eu ma lupt cu aceasta problema din luna octombrie a anului trecut si uneori am impresia ca ma domina si acest lucru e extrem de frustrant, eu fiind o persoana careia ii place sa detina controlul.
de anul acesta am inceput sa-mi fac si liste care ma ajuta sa analizez fenomenul (ce anume il declanseaza, de ce apelez la el, cum as putea sa ma opresc...).

la mine nu se-ntampla zilnic, insa atunci cand se-ntampla am o stare foarte aiurea.

cred ca o mare parte din motivele pentru care ma refugiez in mancare vine de la partea emotionala: sentimentele si singuratatea. Si e putin ciudat, ca din exterior par o persoana extrem de sociabila, care poate avea tot ce vrea, am o multime de prieteni... insa tot ma simt singura! prin decembrie i-am povestit mamei de toate episoadele acestea si de accesele de bulimie pe care le-am invins relativ usor (mi-am spus ca e o prostie si ca sunt prea desteapta ca sa fac asemenea tampenii) si de mancatul excesiv. Sunt foarte aspra cu persoana mea si nu imi e usor sa recunosc ca am aceasta problema dar exista, asa ca tot ce am de facut e sa o inving! eu sper sa scap de ea pentru totdeauna, fiindca stiu ca daca chiar imi propun pot sa reusesc! ramane doar sa lucrez la acest lucru.

acum a aparut si o persoana importanta in viata mea si parca acest lucru imi da putina putere de a depasi acest moment nefericit din viata mea!

iti multumesc din suflet pentru mesaj si am sa urmaresc in continuare acest topic, fiindca ma regasesc in el si orice sfat e mai mult decat bine venit!
















la fel ca si tine sunt si eu,adica sociabila,prieteni am,dar tot singura,da ,ma simt :*.
Lavinia17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2207 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1690 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat