View Single Post
  #3207 (permalink)  
Vechi 24 mai 2011, 07:12:33
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de coderamy Vezi mesajul
poti suna la spital...sa iti faca legatura pe palierul ei si acolo daca ea nu poate vb iti va spune asistenta in ce stare este....imi pare tare rau pt ea. insanatosire grabnica si nu te necaji ca se va face bine. in general l,a toti ,bunicii ne sunt fffffff dragi si apropiati poate mai ceva decat parintii...nu te speria, gandeste-te ca totul va fi bine si asa va fi...ai sa vezi...pup si capul sus
Astăzi va fi operația, e altfel dacă ești acolo și te poți asigura că-i totul bine, poți ajuta, te poți implica, poți alina într-o oarecare măsră durerea și e altfel să stai cu mâinile în sânneștiind nimic sigur și temându-te, simțindu-te inutil. Dar bunică-mea e o persoană puternică. Nu pot să spun că am avut o relație foarte strânsă, dar e bunica mea și vrea să fie bine. Îți dai seama!

Citat:
Anterior postat de coderamy Vezi mesajul
ai mare dreptate in privinta sportului...e sanatate curata din toate punctele de vedere si intr-adevar facut de dimineata chiar ca iti da un maresa nu calci stramb cu regimul impuls
Așa este. Eu dacă fac sport dimineața toate-mi ies bine, am energie și poftă de viață, dacă nu fac toată ziua mă gândesc la faptul că ar trebui să fac și-s lipsită de chef în multe, plus, energetic vorbind sunt destul de jos.

Citat:
Anterior postat de coderamy Vezi mesajul
felicitari....sa ai parte de cursuri usoare si sa le prinzi repede... pup
Mulțumesc, aștept mai multe informații în legătură cu programul etc. și apoi mai vedem. Cert e că luni începe sigur, va fi pe o perioadă de aproximativ 7 luni(de curs, cred), dar sunt și vacanțe, la fel ca și copiii.

Citat:
Anterior postat de coderamy Vezi mesajul
ce bine ca mogaldeata sta cu voi la film al meu e fff energic si nu sta la tv f mult, nu are rabdare, tb sa-l supraveghez incontinuu ca face numai pozne....cum il scap din ochi , cum face o traznaie. al tau cat are?, al meu are 1 an si 10 luni pup
A noastră are cam 4 anișori din spusele veterinarului, e tinerică, dar nu copiliță. Nu ști exact vârsta deoarece am luat-o de la un adăpost de câini. Când am decis că vrem un cățeluș nu am fost de acord să cumpăr unul și nici nu sunt, în general, de acord cu asta, pentru că atâția bieți cățeluși suferă fără o familie iubitoare care să-i aibe în grijă și pe străzi rătăcind. Așa că am mers pe adopție și vreau să spun că nu există pe lume câine mai recunoscător ca al meu, ne iubește necondiționat și fără limită. Plânge ca un copil de fericire când vine soțul meu de la servici, e abătută o zi întreagă dacă plec undeva și întârzii etc. Nu se mișcă de lângă mine sau soț dacă suntem bolnavi, zace la picioarele noastre dacă suntem supărați. Ce să mai, o iubesc foarte mult.

E foarte liniștită, a făcut și ea pozn, mai face, dar în general dacă ne uităm la film stă cuminte și doarme sau pur și simplu vegetează la picioarele noastre, când mergem la culcare tot la picioare doarme, nu face gălăgie, nu ne deranjează, nu latră ca să-i deranjeze pe vecini(stăm într-un apatament).
__________________