View Single Post
  #3372 (permalink)  
Vechi 27 mai 2011, 09:12:01
allanah's Avatar
allanah allanah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: L, Germania
Dieta: Montignac, faza 1
Date: 162cm, 52.3kg
Mesaje: 1.972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul

E super, uite ce de meniuri gasesc aici alaturi de voi , pana la urma nu mai stiu ce sa gatesc,ii ziceam si la Emy , maine fac o supa de linte si felul 2 piept de pui,vad eu cum , gratarel ,sau asa fasii in teflon.
Cand am inceput monti , mi-am ales cateva mancaruri , nu erau mai mult de 5 si tot acelea le faceam , pe ele eram sigura.
te pup si sa ai un weekend minunat.Sapt. viitoare te-astept cu noutati
Mulțumesc la fel!
Să știi că eu mănânc multă linte în general și îmi fac și mâncărică de fasole, mai scăzută așa. O bunătate, îmi plac mult!
Acum am aflat că nu mai pot să mănânc roșii, castraveți etc. pentru că nu știu ce boală circulă. Va fi nasolic fără legume, dar văd eu cu ce le înlocuiesc: păstăi, broccoli, conopidă din cele înghețate cred că e ok.
Apoi azi m-am gândit să-mi fac la micul dejun niște orez basmati că nu am făcut demul și simt nevoie de glucide după sport. Probabil o să-mi fac pentru el un sos de roșii, ceapă, 1 linguriță ulei de măsline(e ok și o lingură, nu mai mult însă la masă glucidică), ciupercuțe și mai văd eu ce pun înauntru.
Te pup!

Fetele, buni e de 30 min. în operație, se pare că până acum a mers bine. Eu mi-am făcut sportul că nu aveam stare, trebuia să mă concentrez pe ceva. Am vorbit cu ea de dimineața, suna încrezătoare.
__________________