View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 08:32:17
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Jurnal: NU total anorexiei, subnutritiei, regimurilor prostesti - Deadcountess

Citat:
Anterior postat de Roxana Vezi mesajul
Ai fost norocoasa ca ai stiut limba si ai terminat repede cu examenele....eu din noiembrie anul trecut sunt la scoala si sunt la ultimul nivel de suedeza ptr imigranti,iar cei de la serviciu mi au spus ca ma descurc foarte bine.
Dar tu cum de ai stiut limba inainte sa vii in Norvegia ?Ai invatat singura acasa sau ai facut vreun curs ?

Eu stau la 12 minute de centrul orasului Göteborg si cu toatea astea foarte rar ies in oras ,mai ales acum de cand sunt in vacanta.Locul de munca este la 5 minute de mine ,deci si eu sunt ca si tine...la munca,acasa si din cand in cand la sora mea .
Intr un club nu am mai fost de 2 ani de zile,nici numai stiu cum arata unul .
Si mie imi place sa ma plimb cu bicicleta ,dar nu prin padure (daca sunt singura ) imi este frica ....poate ma intalnesc cu elanul sau alt animal .

In ce oras a fost sora ta ?
Saluuut
Eu am invatat norvegiana la univ. in Cluj (un an) si dup-aia am citit foarte mult singura.vara urmatoare am fost si la ceva scoala de vara in Oslo (6 sapt). Cred ca de fapt cel mai folositor e sa vorbesti cat mai mult cu oamenii, degeaba stai in casa si tocesti gramatica.(zic la modul general, nu ca ar fi cazul tau). Eu inainte sa merg in Oslo, stiam perfect gramatica, dar ma simteam un pic nesigura cand vorbeam paraca nu-mi gaseam cuvintele asa repede, desi in scris ma descurcam perfect.

Eu ajung la servici in 45 de secunde (coboar un deal si sunt acolo ). Pot sa ma plimb cu bicicleta oriunde, pe aici nu sunt decat caprioare si sunt dragute.
Eu dupa cluburi nu ma omoram nici in Romania, nu asta ar fi problema, ci o cafea in oras, o bere pe o terasa, o plimbare prin magazine, un gratar cu pretenii ...asta imi lipseste de fapt, in primul rand prietenii.

Sora mea a fost in Stockholm dar a fost total ingrozita de limba (din fericire vorbea engleza la lucru) si a zis ca nici nu se gandeste sa ramana pe termen lung, bine , nici nu prea avea cum sa ramana, era ceva training ca functionar pe la UE (eu habar n-am de politica, administratie, etc. asa ca nu prea am idee exact ce lucra ea acolo )

Sper sa ne auzim curand
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat