View Single Post
  #3724 (permalink)  
Vechi 08 iun 2011, 12:56:08
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de Alesiana Vezi mesajul
Ciao, fetele!! Mi se inchid ochii sunt rupta de obosita...
Multumesc , fetele, pt urari.
Da, Ame, greu dau mai au fost si abaterile, dar tot raman la ideea ca dau greu kg. Eu am avut saptamani multeeeeeeee in care nu am avut nici o abatere + ca am facut sport. Am descoperit Monti acu un an si , prin ianuarie. Asta e acum, bine ca nu m-am lasat , delasat....mai mult decat am facut-o.
Laura, da am albine, am copilarit cu ele.... bunicul a avut eu doar in vacante il mai ajutam la stors mierea, dar apoi o perioada nu a mai fost nici acest ajutor din partea mea pt ca a urmat facultatea, master, alte lupte pe plan profesional. A inceput sa ma preocupe hrana sanatoasa si asa am descoperit dragostea pt albine. si bunicul s-a decis sa mi le lase mie( eu mai am un frate). El are 81 de ani , acum ma ajuta el pe mine s-au schimbat rolurile....desi se tine bine, varsta isi spune cuvantul.Sunt 11 familii, e ceva munca la ele. Eu vreau doar pt familia mea , dar am avut si de vanzare.
Loly, am inteles bine, te operezi?! In sfarsit de multe ori ti-a fost pusa rabdarea la incercare de cand te stiu...un an si.... ganduri bune iti voi transmite si eu si o rugaciune la Doamne Doamne.
Daca o tine tot asa d-l cantar ma fac frate de cruce cu el Azi imi arata cu 200 de gr mai putin ca ieri.
V-am spus ca citesc o carte,, Sa traim sanatos fara toxine, de R. Morse......O carte f bine documentata, o recomand cu caldura. Domnul cu pricina sustine niste lucuri f interesante si cobaiul din mine ii da dreptate. Ar fi bine cat mai putina carne sa consuman, el zice deloc, si hrana cat mai putin prelucrata termic. Interesant ca acu vreo 2 zile la tv am auzit-o pe M. Bilic ca noi suntem fiinte carnivore....oricum dintre cei doi sunt de partea d-nului Morse ,are mai multa experienta in spate.Ma gandesc ca atunci cand eram copil desi aveam posibilitate ( bunicii dar si parintii locuiesc la curte si au avut de cand lumea pasari) nu consumam asa de multa carne . DESI NU-MI VINE SA CRED ....NU CREDEAM VREODATA DESPRE MINE .......... CRED CA VOI RENUNTA LA CARNE , acuma tatonez terenul ..poate doar asa de Pasti , Craciun si Anul Nou( doar daca voi simti nevoia). Am observat ca atunci cand mananc mai multe legume si fructe si cat mai putin gatite legumele..MA SIMT MULTTTTTTT MAI BINE SI TENUL MI-E MULT MAI LUMINOS. Si nici nu simt nevoia de dulce. Hmmm...daca ne-am asculta mai mult organismul si ar fi timp mai mult pt studiu....ce bine ne-ar fi noua oamenilor...
Cristina, lasa ciocolata, mananca fructe de sezon. Capul sus si mergem mai departe, puterea e in noi. Te pusic!
Va pusic pe toate ..........vai cat am scris,scuze, ups!
Ai dreptate Alesiana si pe mine ma pastea gandul sa mananc numai cruditati am scris si in jurnalul meu http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...i-6830-10.html (de fapt am copiat dintr-o revista ortodoxa).e mult pana ne obisnuim ...ca si cu monty mi se parea grea dieta.
Deja mi-am pus in gand sa usuc fructe si legume ,mi-ar placea un astfel de uscator..si un blender....
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de laurra; 08 iun 2011 at 12:58:31.