View Single Post
  #394 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 23:37:28
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach

Hello fetelor!

Citat:
Anterior postat de Kitkat Vezi mesajul
Am postat doua retete foarte gustoase pt South Beach Faz I, daca aveti chef sa papati ceva bun de tot! Ca si cum nici n-ati fii la regim De fapt nu sunt retete de regim, dar am observat ca respecta perfect principiile primei faza din SB. Pt cine gateste pt prieten, sot, copii, familie, sunt numai bune! pt ca sigur le vor placea tuturor preparatele astea. Si prietenul meu le adora, desi n-are treaba cu regimurile, nici n-are nevoie.

Legume Mediteraneene Delicioase - Una din cele mai gustoase retete din lume! :x

Piept de Pui Italienesc Umplut - Bun de tot, usor si rapid!
Multumim de retete! Am testat niste retete din carte, vb ta, ai impresia ca nu esti la dieta. Si se slabeste bine si frumos cu aceasta dieta.

Citat:
Anterior postat de Kitkat Vezi mesajul
Hmmm... pai mie seara cand mi-e foame dupa cina imi fac uneori o cana mare de ceai, sau chiar mai multe Nu stiu daca te ajuta si pe tine, dar la mine e mai bine decat nimic, imi umple stomacul si imi mai ia putin din senzatia de foame pe moment. Dupa ce ii trece efectul mai fac o cana... nu e prea incurajator, dar asa fac eu. Si daca nu am nimic important de facut, stau cu cana mea mare de ceai in fata computerului si ma "fofilez" pe forumul slabutelor ma mai uit pe siteul de la la victoria's secret la haine si lenjerie (imi place sa fac pseudo-shopping virtual, pseudo pt ca nu cumpar de fapt nimic, doar aleg ce mi-ar placea ) si totodata ma uit si la toate modele lor superbe (care nu sunt scheletice ) si parca nu-mi mai arde de mancare.
Credeam ca numai eu fac asta. Si mie imi plac mult modelel lor.

Citat:
Anterior postat de Kitkat Vezi mesajul
Dupa ce termini toate fazele regimului, daca tot mai ai asa pofta de dulciuri, desi probabil ti se va diminua, poti sa iti alegi o zi sau doua pe saptamana in care sa mananci ceva dulce dimineata, dar nu mult. Asa stii ca te abtii pana vineri de exemplu, deci e mult mai mic riscul de a scapa intr-o ciocolata la 10 seara. Si nici nu vei avea mereu sentimentul de frustrare. Nu putem nici noi sa mancam toata viata ca la regim. Am auzit si eu de trucul astea de la alta slabuta, de la Anqutz, si il dau mai departe ca pare bun!
Dap, eu eram cu ideea. In timpul saptamanii sa respect principiile fazei 2 si in weekend sa mananc si din ce poftesc, dar in limita calorica de mentinere. Si m-am gandit sa esalonez pe 2 zile, ca sa nu bag in mine ca sparta o data tot ce vreau.

Citat:
Anterior postat de Kitkat Vezi mesajul
E foarte bine ca nu mai folosesti indulcitor, e cea mai mare prostie. E foarte foarte nociv. In pastilutele alea mici de indulcitor sunt multe toxine, chiar daca nu sunt calorii, iar corpul retine apa pt a neutraliza toxinele alea, apa sub forma de grasime, celulita mai exact. Mereu am zis: Cola ingrasa, dar Cola light face celulita. Mai bine mananci zahar, in cantitati mici si acolo unde chiar iti place, cum ar fii ciocolata (in ceai te poti lipsi de el) decat sa apelezi la indulcitor.

Eu zic de zahar cand termini cu regimul, nu acum, la SB stiu si eu ca nu e voie zahar Ma bucur mult ca reusesti sa te abtii de la dulce, e nevoie de multa vointa pt asta. Felicitari!!
Daca mananci rar ceva cu indulcitor nu e dracul chiar asa de negru. Sa nu devina insa obisnuita.

Sa stii ca si Cola normala face celulita.

Citat:
Anterior postat de frostedreindeer Vezi mesajul
eu la fund şi la picioare chiar nu am probleme...cele mai mari sunt la bazin ...ceva ceva la sâni(care acum sunt enormi) şi braţele nu-mi place că s-au mai îngoşat şi mă simt aiurea cu ele aşa...in principiu am deveit romboidală...mai nou chiar piramidă inversă dar las' că am să ajung eu înapoi la stadiul de dreptunghi(scândurică)
Idem. Burta si bratele sunt problema mea. Si ce ma enerveaza, tot de pe picioare si fund dau jos, dupa ce ca nu am cine stie ce grasimi acolo.