View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 18 ian 2010, 23:35:59
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Luati-va apa cu voi,eu am o curea cu 2 sticlute,e speciala pentru alergat.E o minune,pentru ca la inceput trebuia sa alerg doar pe langa cimitir unde gaseam apasa beau.Apoi am cumparat cureau si sunt libera.Nu veti putea duce la sfarsit o ora de cardio fara apa,Deci beti cat simtiti nevoia.
Eu in vara am mai avut o probelma.Incepusem sa am crampe musculare.Am spus ca de alergat.Asa si era,doar ca nu de la ce credeam eu.Crampele musculare sunt un semn al demineralizarii,la jogging transpiram destul de tare,adica foarte tare mai ales vara.Si prin transpiratie se pierd destul de multe minerale.Asa ca trebuie sa veti grija.Vara e recomadata apa minerala pentru mineralizarea corpului,si noi avem aici si un suc de mere la sticla care e folosit de cei ce alearga la maraton.
Cum m-am simtit dupa ce am inceput sa alerg .....ca la 18 ani,generic spus.Cu un corp nou,sanatos si neobosit(asta in cazul in care ziua mea de munca si scoala incepe la 5 si se termina la 17,fumez cam 2 pachete de tigari pe zi).Dar imi faceam timp de sport.Si se vedea.Acum nu fac nimic,nu merg la munca,nu merg la scoala,si ma simt ca o babaMulte dintre probeleme mele de sanatate au disparut.
La ce vreau sa va mai atentionez.Cantarul.Deci eu in 2 luni am slabit un kilogram jumatate.Asa arata cantarul.Ma apuca depresia dupaprima luna.Atata sport si totusi asa putine kilograme.Dar ca norocul,la inceputul primei luni probasem niste haine care nu imi erau bune,abia ma incheiam la ele,sub nici o forma nu puteam iesi cu ele.Pentru ca stiti si voi,cu cat sunt hainele mai stramte,cu atat ies suncile mai tare.Dupa prima luna am imbracat hainele respective la un spectacol de la scoala.Incredibil,nu?Pierdusem extrem de bine in centimetrii si se vedea foarte tare.Deci corpul meu a crescut muschi multi si grei si a scapat de grasime.Deci la cantar nu se vedea nici o branza,dar la corp era o schimbare enorma.Deci de patiti asa nu va panicati,e de bine.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat