03 nov 2011, 21:49:14
|
|
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
|
|
Re: Jurnal "Slabuta"
Dragi slabute azi am facut niste branza de vaci cu verdeata si boia... mai jos aveti reteta si pozele.
Am mancat la cina, foarte buna...
Reteta de branza de vaci: (cantitatile sunt injumatatite fata de cat am folosit eu)
Ingrediente:- lapte 2.5% grasime (de preferat de casa) - 1 l
- chefir degresat - 500 ml
Mod de pregatire:- Se pune laptele pe foc si se aduce aproape de fierbere (cum abia incepe sa dea in clocot).
- Se toarna incet chefirul si se amesteca.
- Cand zerul se va separa de branza, se ia de pe foc (nu se fierbe). Se sareaza dupa gust.
- Intr-o sita cu tifon se rastoarna branza care se scurge bine.
- Urmeaza adaugarea de ingrediente suplimentare (dupa gust): verdeata, boia, scortisoara, etc.
- Se amesteca cu atentie.
- Se pune amestecul obtinut intr-un tifon si intr-un vas.
- Tifonul se leaga.
- Se preseaza bine, iar deasupra se pune un borcan cu apa.
Cam asa arata branza de vaci de casa cu verdeata si boia.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm
Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
|